![]() |
Antec Dark Fleet DF-85
Izgleda... obećavajuće :)
Antec Dark Fleet DF-85 Case Review http://www.hardwaresecrets.com/image...hp?image=26404 |
ma...opet transformersi,opet 1500kn i previše minusa ima
|
Riječ rugoba je dobila novo značenje ...
|
Prakticki kopija anteca1200 uz neke vizualnie promjene. Ima i korisnih dodataka, ali covjece na sto ovo lici... Dobro kaze SetH, transformersi :)..
|
Valjda prvi Antec ikad koji će ličiti na nešto :)
Inače, vidio sam još prije neku vijest o toj novoj seriji, ali samo u 2 slike i kratki tekst, super pa je već i review izašao. Aj lajk it, možda malo prenapadno, ali svakako bolje dizajnirano i funkcionalnije od kakvog 1200. Makar kad se zaviri unutra, vidi se da nema šta tražiti pored jeftinijeg HAF X-a, nudi vrlo malo goodiesa za taj cijenovni rang. Citiraj:
Jel ima što bolje od njih? :) |
Citiraj:
|
Jesam li ja jedini kojem su sva Antec, NZXT pa i Thermaltake kucista totalno ruzna kada se forsira takav "robotski" dizajn??? Ne kuzim cemu to, zar nemogu izdat jedno normalno kuciste da podsjeca na Lian Li sa jednostavnim dizajnom, da je prostorno, da ima dobar airflow, cable managment, da netrebaju šrafovi, da ima pofarbanu unutrašnjost i sve ostalo standardno sto imaju i druga kucista bez tih "ja sam robot stil". Zar je to previše za tražiti??
|
Citiraj:
|
frmaltejk napokon ima dostojnu konkurenciju.
|
OMG, zar postoji ekipa koja želi imat tako nešto u svojoj sobi? OK, dobar je za plašit ljude ali opet. Zbilja je rugoba samo takva. http://www.cheesebuerger.de/images/midi/ekelig/a014.gif
Citiraj:
|
Ugly and big motherfuc...
Al svaka roba ima svog kupca. Zanima me kako se ponašaju ona vratašca s ventovima, škripa, krckanje i sl?? Nemogu se odlučit dal mi se sviđa ili ne - zanimljivo svakako!? |
Citiraj:
I zaboravio sam na svojem prijasnjem postu napisati: "Jesam li ja jedini kojem su GOTOVO sva Antec, NZXT pa i Thermaltake. |
Koja nakarada od kućišta, ovo Antecu nije trebalo... očito da su krenuli stopama Coolermastera.
|
Koji dio u Antec Sonata/Sonata Elite tebi nije jasan? Naveo sam seriju kućišta i zatim / model. A i odakle ti info da ne postoji kućište naziva Antec Sonata?
btw, nema potrebe za deranjem ;) |
Citiraj:
|
Postoji ali treća inkarnacija. Pa ne proizvodi Antec kućišta od jučer, niti je Sonata obitelj stara godinu dana ;)
|
Najs kučište al fakat preskupo al antec je uvijek bio skup tak da
|
|
|
Meni je moj Antec 1200 puno ljepsi, a drugo je sve potpuno jednako (dimenzije, raspored, sve osim tog cudnog dizajna)
Tako da ovo nije konkurencija HAF X-u, nego HAF 932 a kosta 300kn vise od Anteca 1200 Stoga Antec je napravio EPIC FAIL |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:24. |