![]() |
Logitech MOMO - problem
Imam navedeni volan, ali mi ga neće DiRT 2 prepoznati... može pomoć ????
|
jel ti ga prepozna u windowsima? i koje win imas?
reinstalliraj drivere od volana pa probaj onda!!! |
Citiraj:
|
...nešto radiš krivo, posudio sam isti volan od kolege i po defaultu je radio, isto win7 x86
|
ehh, ma ti windowsi 64-bitni mi nikako ne sjedaju :)
dam se kladit da je to problem, a i po forumima ljudi kazu da im ne radi na 64-bitim win primjerice rfactor-om Citiraj:
|
Koju verziju drivera si instalirao, jesi li instalirao 32-bitne ili 64-bitne drivere?
|
Citiraj:
|
hmm da i meni je radio pod 32-bitnim windowsima 7, pod 64-bitnim jos nisam probao te igre.
Znam da radi u Superstars V8 Next Challenge pod 64-bitnim windowsima sa 64-bitnim driverima. http://www.logitech.com/en-us/441/32...s&bit=&osid=14 Ako nadjem Grid mozda probam dal radi... |
Igrao sam Dirt 2 sa Logitech MOMO-m na Win 7 x64 (bitni) i sve radilo savršeno. Kolko se sjećam moraš podestiti nešto unutar igre, to je i mene zafrkavalo dok nisam skužio u čemu je caka.
|
Ja vozim sve gore navedeno sa Momo-m starim 4g. na win7 64x od kada je izašla prva probna verzija windowsa i sve radi kako spada a naročito u rFactoru koji bi radio i na drveni štap samo ako ima USB.Nešto prijatelju neradiš kako spada.Probaj naći postavke u igri na kojima postavljaš tip volana i tamo stavi na Momo.Obavezno na logitech stranice po najnovije drivere.Obavezno uključi Logitech controler u Windowsima i u njemu napravi postavke baš za Dirt ili šta već tjeraš.I ako stvarno voliš vozit onda se okani Dirtova i Gridova i udri rFactor online u nekoj ligi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:40. |