![]() |
Koje napajanje do 300W?
Pozdrav,
ne bi mi bio problem kupiti takvo napajanje da ne postoji 1 problem: naime, monitor se mora također uštekati na napajanje, znaci napajanje mora imati 2 štekera... E sad, kakvo to mora biti napajanje i di da ga se kupi? ili se problem s monitorom može rijesiti nekako drugačije?? Fala i pozdrav svima |
jel možeš izvuč van kabel od monitora?
(za napajanje mislim) |
ako je odgovor na brunovo pitanje da samo kupi standardni kabel za monitor i to je to
ako nije onda moras kupi suprotnu uticnicu od tvog utikaca (onu kakva je u napajanju), suko utikac i komad trozilnog kabela. Jedino sto bi trebalo bit bitno je da dva kraja iste zice (najcesce zeleno-zuta) ukopcas u srednji spoj na utikacima a ova dva rasporedis na strane proizvoljno jos jednostavnije bi bilo prekinit taj kabel i na njega stavit suko medjutim time gubis garanciju ako je jos opce imas i ovde radis sa 220V pa puno toga moze poc po zlu. ako nikad nisi radija nista slicno onda radje daj to nekom ko ima barem malo iskustva |
e, da sad ne otvaram novi thread, jel mi moze neko reci par stvari...
prvo, razika između ova 2 napajanja...je ovo za 300 bas puno bolje...??? http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=744 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=750 drugo, treba mi malo bolje napajanje za buraza, do 350W max, da kupim rađe neko rabljeno do 200kn (ali kvalitetnije) ili novo do 200kn...?? |
Monitor: možeš kupiti ženski kabel i riješio si stvar.
Napajanje: ono drugo je malkoc jače i ima bolji i tiši ventilator, ali oba bi trebala biti podjednaka što se tiče snage i kvalitete. |
Uzmi ovog s 12cm ventom.
@ masni - daj javi na PM za probu. |
Citiraj:
ma slozio sam burazu komp, ali za malo overclockiranje mi treba neko pouzdanije napajanje, ne bi htio da mi zasmrdi...:fuming: pitam zato kaj sam vidio da se chieftec 360W prodaje vec za 2 glave, a za to znam da je ok PSU... neznam, mozda ipak da je novo...???:confused: |
Samo zemi tog Fortona 350W s 12cm ventom (po mogućnosti s 20-pinskim konektorom jer je tiši).
|
Citiraj:
imam tu jos 2 neka napajanja...ima netko kakva iskustva...? http://www.links.hr/?page=artikl.php...kl=052.715.001 http://www.nitel.hr/shop/opis/?id=959 |
Taj chieftec 300W nije loš. Frendu dosta jaka konfa radi na njemu.
Al nazovi Sky-a pa njega pitaj. |
Možda ovako nešto?
|
nije lose, samo bi trebalo pogledati kakvi su railovi, posebno 12V rail...
ma ne treba neko jako napajanje, samo da je pouzdano jer mislim nabrijati burazov komp pa da se bas ne zdimi... inace, konfa je: amd 1800+ (dut3c) epox 8rda3g r9800se@pro 2x256mb twinmoss ddr333 bh5:D hdd ibm 30gb cd-r i to je to, a za to je dosta 300W... |
Eh.. sad sam tek skužio da je to ustvari isti model koji imaju u Linksu na akciji, sa slikom 450W modela :rolleyes: A možda je i točna slika a krivi opis ...ili nešto treće
|
Citiraj:
Kabel ide iz monitora (iz njega se ne može izvaditi) u napajanje koje ima 2 štekera: jedan za komp-onak obični a drugi za monitor i on ima samo rupe na sebi (šteker od monitora ima. kak da vam kazem tri neka k*rca, žile, vire van- mislim utikač je suprotnog izgleda od kabela od napajanja) .... sad dal vam to pomaže kaj sam rekao.... @tor kakav je to ženski kabel? Jel to kabel koji se natakne na kabel od monitora i onda direkt u gradsku mrežu? Ili ne...:confused: |
J*bo ja i kabele. Ima li možda koja dobra duša takvo slično napajanje (oko 300W jer je njezino bilo 230W:smoke: ) a da ga prodaje?????
|
Treba ti normalni naponski kabel koji ide i u napajanje.
@ masni - taj chieftec 300W pogoni jaču kofu neg kaj je ta tvoja. |
1 privitaka
imam ti ja takvo napajanje...
350W, nemam pojma koje, ne pise nista... mogu ti reci railove ako te zanima...:D evo slika... |
ne kuzim, cemu kabel kad joj je napajanje crkavelica pa joj treba novo (polovno ili ne tak mi je svejedno, kakav komp ima i 230W joj je bilo previše:) )
@masni to meni govoris ili nekome drugom o napajanju? |
@masni
sad mi je sve jasno, ali nisi se trebo sad slikati s njim:D :D ) Daj te ljudi, častim vas litrom pive ili graševine (može i gemišt) ak neko prodaje nekakvo takvo po nekoj cijeni od 100 kuna (može i neko jadno napajanje->JNC anyone:rambo: :rambo: ) !!! |
Citiraj:
|
je to je takvo. jel ga možda prodaješ???:D :D :D
|
pa ti brijem uvalit napajanje ako si zainteresiran...kaj mislis zakaj sam ga slikao...:cool:
|
recimo da jesam, kolka cijena...kaži ovdje ak drugima nece smetat ili pošalji na PM...
|
50kn...?
ali jel tebi hitno, ja ti to mogu isfurat tek drugi tjedan kad si nabavim zamjensko...:rolleyes: |
Pa kaj ti ne treba kabel za monitor??? Isti kabel ide i u monitor i u napajanje.
|
@masni
za pet banki mogu čekati :D . Još bolje kaj si iz ZG-a. Kaži samo, koji dan otprilike... @ubojica vege ma ne. treba mi napajanje, pa sam mislio kupiti neko staro pa ako nebi imalo taj drugi šteker, kako to sve povezati da radi... A pošto je masni reko da ima takvo za 50 kn, onda mi se neda zaje... oko kablova |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:41. |