![]() |
Kako se hoda u SC3
tj chaos theory..
naime želim hodati tako da budem nečujan ali nikako da to napravim..??! znate onak kad hoda sa puškom pa kad ide sporo a pa ja bi tako stalno pa me zanima jel se može i kako? |
Ili bolje da pitam kako hodati zato jer po defoultu trči a nema nigdje tipke za hodanje a znam da se može!
|
a da pogledas u options-controls mozda?
|
e tnx to nisam znao..!
pa naravno da sam pogledao to,i manual i sve što ima veze s tim ali nikako pa sam pomislio da ima kakva kobinacija tipki koja vodi do sporog hoda i pomislio sam da mozda vamo netko zna! ali eto hvala što si barem odgovorio:) |
kuzis, mora pisat u kontrolama, a inace kakva je igra, vidio sam da je grafika ludnica, ali opcenito, koristi shadere 3.0 HDR itd..
|
da znam ja to sve i vjeruj mi da sam sve prekopo oko toga ali jednostavno NEMA!to mi ubija gameplay sto nemogu ici sporo al nema veze..inace grafika je je*enaa,osobito sa 3.0 shaderima i all high!!
|
Brzinu hoda reguliras kotacicem na misu..
|
kao i u proslom nastavku a to ti kazu i u tutorialu
|
aha,skuzio sam hvala;nisam igrao prošle nastavke pa neznam a i fora je kad kliknes na scroll da vadi oružje pa je malo teže ali nema veze neka radi samo,jos jednoom hvala!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:19. |