Evo ovako, pakiranje je standardno, dakle u kutiji dolazi napajanje, kratke upute, kabel i 4 vijka. Napajanje je crne mat boje sa sleeve-anim svim kablovima kojih ima napretek : 1x24Pin ATX, 1x8Pin (4+4)CPU EPS12V, 2xPCI-Express (6+2Pin), 6xMOLEX, FDD, 8XSATA i 2xInteligent Fan Cable, kablovi su dovoljno dugi pa ih se može koristiti i u većim kučištima. Napajanje dolazi sa 140mm Scythe SlipStream ventilatorom koji je u radu skoro pa nečujan (nakon ure vrimena OCCT Power Supply testa uopće se nečuje), dobra strana je mogućnost priključivanja 2 dodatna venta od kučišta koji su regulirani zavisno od loada i moji Scythe SlipStream 120mm ventovi se u idle-u uopće ne čuju, dok su priključeni na molex užasno bučali. Napajanje ima 80+ Standard certifikat i dolazi sa 36 mjeseci garancije šta je dodatni plus. Jedina zamjerka je "samo" 360W na 12V šta je po meni premalo za napajanje koje se deklarira kao 500 Watt-no. E još da dodam, uključena je i sva sila zaštite [Overcurrent Protection (OCP), Overvoltage Protection (UVP), Overpower (Overload) Protection (OPP), Short Circuit Protection (SCP), Undervoltage Protection (UVP), Overtemperature Protection (OTP)] tako da s ovim napajanjem nema straha da će nastradat neka od komponenti u kučištu. Napajanje je teško 2,2kg i u izradi su korišteni 105°C japanski kondenzatori. Zaključak: odlično napajanje kojemu je jedina mana nešto manje snage na 12V railovima (20A je Max na svakom railu ali kombinirano daje 30A na 12V). Eto nadam se da sam pomoga.
|