PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Dead Space 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=191340)

Demigod 17.06.2010. 13:16

Dead Space 2

trazio sam ako ima otvorena tema ali nisam nasao nista....
evo novog videa kako ce gameplay izgledat:

http://pc.ign.com/articles/109/1099376p1.html

demetrius 17.06.2010. 15:58

prvi dio mi se nije svidio tj odmah sam se iživcirao akd sam vidio

a)nemogućnost mjenjanja wsad u strelice
b)loš kut kamere,lik stoji u lejvom kutu ekrana,tako da vidim samo svoju desnu stranu,a jako teško ljevu.

Demigod 17.06.2010. 18:39

meni je jedinica bila odlicna.....i mene je malo kamera zezala na pocetku ali se naviknes....a ta nemogucnost mjenjanja je stvarno bezveze....vjerovatno si lijevoruk kada ti je to smetalo...

Rain Man 17.06.2010. 20:50

Odlican je bio DS1. Neka nista bitnije ne promijene u dvojci i opet ce biti dobra igra. Na kameru se naviknes.

BladeRy 18.06.2010. 11:36

Ma DS1 je bio cisto komzolaska igra, na PCu sa brzim nisanom misa (kad se sredio bug) igra je postala puno laganija.
Atmosfera mi je bila ok, dok nisam sredio prokleti spori mis i okretanje, cim nesto cujes iza sebe, racunas 5 sec dok se okrenes. Poslije je bila setnja kroz krvoprolice.

Dan danas mi je naj horor atmosfera u AVP1, cijeli level ides u strahu, ako pogledas radar sa marincem i kad pocne pingat na mobove kat gore/dole ziv se useres. Nema snimanja, dodjes do samog kraja levela a facehugger te poljubi... sve ponovo :)

warlock25 18.06.2010. 19:16

To te ja pitam

brzi neprijatelji naspram jedinice,bolja oruzja i gameplay je ostao jaaaaaaako slican jedinici

Bit ce do jaja

ivand123 23.06.2010. 14:00

Također mislim da fali kvalitetnih horor igara, jedinicu sam odigrao s guštom i svidjela mi se (iako je imala dosta nedostataka) pa ovo željno išćekujem.
:chears:

Roby-V 23.06.2010. 14:08

Citiraj:

Autor ivand123 (Post 1673718)
Također mislim da fali kvalitetnih horor igara, jedinicu sam odigrao s guštom i svidjela mi se (iako je imala dosta nedostataka) pa ovo željno išćekujem.
:chears:

a jesi igro silent hill .. prava horror igra

Deathwish 24.06.2010. 11:34

http://www.youtube.com/user/g4tv?ble...14/FgUShnzw1Ko
Igra više manje isto izgleda, samo s novim neprijateljima oružjima itd
btw baš me zanima kakav je alat ovaj "kolac gun" XD

ivand123 24.06.2010. 13:01

Citiraj:

Autor Roby-V (Post 1673736)

Jesam i hvala na prijedlogu, sad na ovom E3-u je pokazan Silen Hill 8 pa se to čeka!

Demigod 27.06.2010. 23:03

Citiraj:

Autor Roby-V (Post 1673736)

kakva su ti to retoricka pitanja? :roller:

D.O.M.I. 19.08.2010. 23:10

malo novih materijala :D
http://www.gametrailers.com/video/gc...space-2/703064

Imagine 20.08.2010. 11:02

Citiraj:

Autor demetrius (Post 1669544)
prvi dio mi se nije svidio tj odmah sam se iživcirao akd sam vidio

a)nemogućnost mjenjanja wsad u strelice
b)loš kut kamere,lik stoji u lejvom kutu ekrana,tako da vidim samo svoju desnu stranu,a jako teško ljevu.

Što je tebe lako iživcirat. :D

Ja jedva čekam DS2 :zdero::D

Drvoje 20.08.2010. 13:11

Evo 2 god. nakon sta je izasa DS1 ja ga odigra i napisa review. Valjda ce ispravit bar neke nedostatke jedinice (namjestanje kontrola i sjebano ciljanje zbog VSYNC-a). Kamera je ostala isti qurac vidim, a nekako cisto sumnjam da ce dodat 20tak vrsta oruzja i jos 20tak vrsta neprijatelja koji ne rade uvik isto - samo se zalete na vas ko zadnji mutanti :D. Ocekujem da ce to bit nekako prosjecna igra s istim prednostima i sl. nedostacima ko i prvi dio. Ako ne bude prezahtjevna mozda je cak i odigram prije 2012. :D

suedamA obmaR 11.09.2010. 13:27

Evo na Gametrailersu iziša novi video,
imat će multy mod.
LINK

trancer 11.09.2010. 14:06

Mnogo mi se sviđa, bit će neš od toga.

Gism 11.09.2010. 14:14

Valjda će nešto od ovoga bit...

Prvi nastavak je koma...loša kamera, katastrofalan aim i ogroman mouse lag...

Trebali bi se ugledati na Mass Effect ako misle radit igru iz trećeg lica.

SicoCare 11.09.2010. 14:48

Citiraj:

Autor Gism (Post 1728722)
Valjda će nešto od ovoga bit...

Prvi nastavak je koma...loša kamera, katastrofalan aim i ogroman mouse lag...

Trebali bi se ugledati na Mass Effect ako misle radit igru iz trećeg lica.

Nebi se složio.
Uz Mass Effect sam zaspo više puta igrajući ga, dok to isto mi se nije dogodilo igrajući Dead Space.

Svi ti nedostaci ustvari pridonose igrivosti (loša kamera = iznenadi te neprijatelj pa se malo ukakaš, loš aim = malo psuješ pa zapališ cigaru itd ) :)

HCS 11.09.2010. 15:20

Moci ce se igrat i kao Nekric :goood:

Gism 11.09.2010. 16:21

Citiraj:

Autor SicoCare (Post 1728741)
Nebi se složio.
Uz Mass Effect sam zaspo više puta igrajući ga, dok to isto mi se nije dogodilo igrajući Dead Space.

Svi ti nedostaci ustvari pridonose igrivosti (loša kamera = iznenadi te neprijatelj pa se malo ukakaš, loš aim = malo psuješ pa zapališ cigaru itd ) :)

Mislio sam da se ugledaju sa tehničkog aspekta (položaj kamere itd...). Ne znam kako je tebi ali Mass Effect 1/2 je daleko od spavalice. Meni igre služe za opuštanje a ne za živciranje :)

SicoCare 11.09.2010. 23:16

Citiraj:

Autor Gism (Post 1728814)
Mislio sam da se ugledaju sa tehničkog aspekta (položaj kamere itd...). Ne znam kako je tebi ali Mass Effect 1/2 je daleko od spavalice. Meni igre služe za opuštanje a ne za živciranje :)

Znam stari samo se šalim. :goodnite:

mikey_rs 13.09.2010. 00:12

Jedinica je bila više nego dobra. Kamera... hmm... treba samo malo privikavanja, daleko da je to loše rješene, isto kao i ciljanje. A kaj se tiće 'miš-lag-a' - to se jednostavno riješi isključivanjem vsinc-a u opcijama (bar misli da je to :P). I ne znam zakaj uspoređujete ME i DS? Zbog kamere? :D Mene isto ME nije dojmio al to je zato jer ne volim baš arkadne RPG-ove.
A sad u išćekivanju dvice ajmo instalirat original pa još kad bi našel i malo vremena za odigrat. :P

P@nj@bi!!! 14.09.2010. 12:37

Malo sam gledao trailere za multi i nije me se nešto dojmilo. Single se naravno prelazi jer mi je i jedinica bila odliča ali nemam neka velika očekivanja za multi. Nadam se da će mi dokazati suprotno.

fler 22.12.2010. 15:58

http://www.bug.hr/master/vijesti/iza...-2/105729.aspx

gamad najobičnija :fuming:
prvi original stoji na polici, planirao sam i dvojku uzeti no izgleda da moje pare neće vidjeti. s užitkom se bacam na torent čim se pojavi.

Ordem 22.12.2010. 17:00

Citiraj:

Autor fler (Post 1807085)
http://www.bug.hr/master/vijesti/iza...-2/105729.aspx

gamad najobičnija :fuming:
prvi original stoji na polici, planirao sam i dvojku uzeti no izgleda da moje pare neće vidjeti. s užitkom se bacam na torent čim se pojavi.

gamad zato sto ti ne daju demo do izlaska igre?

starcraft 2 demo izasao tek neki dan, koliko mjeseci nakon izlaska same igre.. jel bi i blizzard bojkotirao?

pff

xGAME 22.12.2010. 17:04

Stvar je u tome da rade budale od pc igracača, zašto bi kupio onda igru?

fler 22.12.2010. 17:18

Citiraj:

Autor Ordem (Post 1807122)

starcraft 2 demo izasao tek neki dan, koliko mjeseci nakon izlaska same igre.. jel bi i blizzard bojkotirao?

pff

možda ti je čudno, ali ako prave budalu od mene - da (pff, SC2 ionako ne igram).

nije stvar u tome da će demo kasniti nego da ga neće ni biti, a na konzolama ga uredno već vrte. po kojoj logici?

doky 22.12.2010. 17:20

Citiraj:

Autor Ordem (Post 1807122)

pff

Nije ti dobra usporedba jer se ovdje (kod DS2) radi o tome da su konzole dobile demo, a pc igrači ništa. :fuming:

Ordem 22.12.2010. 19:19

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1807125)
Stvar je u tome da rade budale od pc igracača, zašto bi kupio onda igru?

pa radi danas dosta izdavaca budale od PC igraca
kad bih ih isao sve bojkotirati, ne bih odigrao nista.

Citiraj:

Autor fler (Post 1807131)
možda ti je čudno, ali ako prave budalu od mene - da (pff, SC2 ionako ne igram).

nije stvar u tome da će demo kasniti nego da ga neće ni biti, a na konzolama ga uredno već vrte. po kojoj logici?

cemu tolika strka oko obicnog demoa? igra ce ionako izaci na torrentima par dana ranije i moci ces isprobati svaki njen aspekt

demoi su po meni izgubili smisao
ne pamtim kad sam zadnji put skinuo demo neke igre
ugl zato sto vise skoro nikad ne izlaze prije same igre nego puno kasnije kad sam vec vidio sve gameplay filmice i odigrao pola igre..

Citiraj:

Autor Anphonic (Post 1807133)
Nije ti dobra usporedba jer se ovdje (kod DS2) radi o tome da su konzole dobile demo, a pc igrači ništa. :fuming:

pc igraci mogu biti sretni da uopce dobivaju portove igara u zadnje vrijeme

dajte ljudi zalite se oko konkretnih stvari, a ne oko gluposti tipa "EA mi ne da da odigram 2 i po levela igre.."

Dead Space 1 je bio po meni srot
ne igrivo ni na gamepadu ni na tipkovnici

katastrofalno spore kontrole i opcenito neki lag koji je visio nad cijelom igrom

vise plakanja oko bugova i naplacivanja osnovnih stvari poput mapa, nego oko debilnog demoa..

doky 22.12.2010. 20:28

Citiraj:

Autor Ordem (Post 1807194)
pc igraci mogu biti sretni da uopce dobivaju portove igara u zadnje vrijeme

Ufff, ovo si malo pretjero. Očito imaš konzolu doma ili ti je opčenito pao rating standard za današnje igre. Ako se nećemo buniti za ovakve stvari (demo i sl.) stvarno bi mogli spasti na ovo šta si napisao.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:32.