![]() |
HP 6820s problem sa zagrijavanjem
Pozdravljam,
Imam 6820s laptop dvije godine (kupio ga novog), koristim ga kao zamjenu za stolno računalo, većinom za surfanje i pisanje dokumenata. Procesor je dual core t2370 1.73 i 1Gb rama. Prije pola godine sam instalirao WIN7 ultimate 64 i radilo je dosta dobro. Unazad mjesec dana primjećujem da ventilator gotovo stalno radi na maximumu, i da se laptop dosta grije na kučištu, u everestu mi pokazuje da su jezgre procesora i do 80 stupnjeva. Zanima me što bi tom mogao biti uzrok, jer nikad se nije pretjerano grijao, čak i dok sam znao bacit football managera, a temperature su se zadržavale od 45-65 stupnjeva. Dali može bit problem u samo 1 gb rama i win7, ili nešto drugo, jer mi nije baš svejedno, da neš ne izgori:stoopid: Hvala na odgovorima. |
Nosi u dobar servis, treba pošteno propuhat / očistit ventilator i "kanal" hlađenja. Usput mogu zamjenit pastu.
|
Imam isti laptop i imao isti problem do nedavno. S HP-ovih stranica sam skinuo "service manual" i zahvaljujuči detaljnim uputama i crtežima otvorio ga, ispuhao i složio za 35 - 40 minuta i sad radi kao novi :goood:
Naravno ako nisi vješt u "uradi sam" tehnici, kako ti je već napisano u servis na čiščenje. |
ako nije problem poslat mi link na manual o kojem se prica. meni sa njihovih stranica izbacue da je "broken link". ako stvarno je molia bi ako ga moze neko bacit na PM ili mail.
|
|
zahvaljujem :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:06. |