![]() |
IMDB TEST.sol - previse nadobudna tortica
Odnedavno vidim kako je IMDB poceo isporucivati nadobudniju varijantu "IMDB TEST.sol" bajadere i prilicno je ustrajan u tome. Dovoljan je posjet IMDB-u, da uparkira jednog u dvoristu : Application Data\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\4ZK3XYE9\ia.media-imdb.com
Napravio sam rucni link do njega, da ga prije skeniranja SA-om, mogu rucno obrisati. Jer SA ga ne moze probaviti bez trazenja reseta, a tega bas i ne volimo raditi u uptime vremenu i prostoru, zar ne? http://www.shrani.si/f/1Y/bS/9G7eKrT/temp.png Za sad nista strasno, ali cisto znatizelje radi, kako vas najdrazi alata dojavljuje ovu IMDB isporuku i dal je uopce nalazi? Koja mu je post radnja? Eliminacija ili ipak trazi kao i SA reset? |
Takodjer istu stvar imam (sad sam pogledao), i AV se ne "buni" nista..
|
Meni toga nema. Isao sam i u tu mapu potrazit i nista, a redovno posjecujem IMDB. Moguce da firewall blokira postavljanje te "tortice". :D
Edit: Evo sad sam pustio, FW je blokirao. Moze se naravno i iskljuciti u postavkama flash playera. |
Citiraj:
Citiraj:
Nisam ga htio onemoguciti jer se bojah da ce mi login, ili neka funkcionalnost morti biti narusena na IMDB-u. Ali evo, bas si me ponukao si da onemogucim, pa da vidimo hoce li biti kakvih trzavica. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38. |