![]() |
tražim nešto prijenosno što svira FLAC
trebam neki prijenosni audio player with no bells and whistles, osim da svira FLAC. većina glazbe mi je u tom formatu i ne dolazi u obzir da radim reencoding kad nešto želim slušati, jer mi je toga pun kufer.
zahtjevi: 1) da nije ništa appleovo 2) da ne treba hakirani firmver 3) da samo kopiram fajlove gore, a on se snađe 4) 4-8 GB mi je i više nego dovoljno ako tražim "FLAC" na nabava.net, ne dobivam ništa smisleno. irivera nema, nema cowona, a ionako većina modela ne svira FLAC-ove... |
|
http://www.pluramaks.com/shoppingcar...ital-A320.html
Evo Dingoo. Dobijeć FLAC player i hrpu stvari kao dodatak, ja ga imam pa ako te nešto bude zanimalo samo pitaj... |
jao, zaboravio sam na sandisk, hvala :) mali clip+ mi izgleda super... 2GB model košta 286 kn, za još 80 kn uzme se 4 GB kartica...
ali onda za 500 kn vidiš ovog kineza gore i padne ti mrak na oči :D samo što to ne bi dugo preživjelo kraj klinca... što to sve točno može? vidim da i linux vrti. |
Preporuka za SanDisk Clip+, imamo jedan u obitelji, ali pošto ga najviše koristi moja malenkost za FLAC "u džepu", samo riječi hvale.
Minijaturne dimenzije, ekran na suncu čitljiv, plug & play, lock slider... :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Izgleda da je u mene prva generacija, dok je "+" tj. druga generacija player o kojem je gore pisano. Isti izvor, recenzija druge generacije. Citiraj:
|
Uzmi meizu, fantastičan uređaj!
Podržava FLAC i sve ostale formate, uključujući ape i ogg http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=6693 |
preskupo mi je to, ne isplati se. zasad najbolje izgleda mali clip, za 360 kn dobijem 6 GB. radije ostatak utučem u slušalice.
|
Citiraj:
Iskreno novi X-Fi2 je odličan, samo i cijena nije niska. |
ma je, stane album i pol :P
stalo bi 12-15 komada, to mi je i više nego dovoljno. čitač kartica imam, nije problem. budem još razmislio, ali stvarno mi to zasad izgleda kao najbolje rješenje. alternativa je sansa fuze za malo više love... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:36. |