![]() |
Driver
Izašao je teaser za novi Driver koji bi se nakon niza promašenih nastavaka trebao vratiti svojim korijenima.
Mogu samo reći: jedva čekam :zdero: |
Iz ovoga se nemože baš puno vidjeti, nema ingame gameplay, tko zna kakva će biti igra dok izađe.
Dobro se sjećam ovoga iz prvog djela igre dok si prvo morao u podzemnoj garaži odvoziti, odnosno ispuniti sve te elemente, okretanja, burnout, 180, 360, slalom, itd. I tek onda mogao krenuti s prvom misijom. Ja bi bio happy i da naprave redizajn prvog nastavka sa današnjom grafikom. Ali realnom, ne nekim divljim i nerealnim efektima. One misije u prvom nastavku su bile prezakon. |
e to ja zovem teaser kad si driver fan:goood:
f...k nfs ,driver is back |
hmm znaci to ima i za pc..ajme kolko dugo sam to igro na plejki 1,uff :D bila predobra igra za ono vrijeme
|
Citiraj:
Bila je to odlicna igra, par puta sam ju preko emulatora odigrao ali isto davno. Bilo bi super da bude za PC :goood: |
Ja sam malo preko iPhone-a igrao driver! Ona verzija od ps one. Samo moram kupit igru. Predobra je!
|
pa meni malo smrdi da bi mogao biti remake...naziv je samo "Driver" a ne recimo "Driver 5"....old skul auto...i jos mustang....video podsjeca na prvu stazu iz jedinice....:D
evo i videa: http://www.youtube.com/watch?v=61dU7pixgw0 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, zbog samog naslova igre a i onoga što se vidi u teaseru stvarno je moguće da je ovo remake prvog dijela. Čak i da je, ja nemam ništa protiv jer sam stvarno uživao prelazeći je :) |
Prvi Driver je legendaran, drugi jos bolji (havana anyone), cak mi ni treci nije toliko los koliko je popljuvan po recenzijama, istina nije to na razini 1. i 2. ali ipak fizika auta je ostala i dalje odlicna, ubaceni su motori, ljepsa grafika ali ocito se ekipa u to vrijeme malo razmazila sa GTA pa su ocekivali vise i od Driv3ra.
Parallel Lines nisam jos probao. Anyway, neki dan sam upalio PSone reko da odigram Driver 1 i 2, bas se nesto zazelio, al da ga jebes grafika je toliko losa da nije igrivo, prije sam mogao danima visit uz tu igru ali sad su oči ocito navikle na ljepse stvari i ne mogu vise prozvakat te kockice po ekranu. Tako da, samo nek 'prepakiraju' 1. i 2. dio i svi sretni. |
evoj jedan video review sa ign-a....
http://ps3.ign.com/dor/objects/77497...0.html?show=hi vraca se Tanner....radnja je u san franciscu...i prvi put u povijesti drivera bit ce preko 100 licenciranih auta...samo, neznam sta im je trebala ta nova "ability" zvana "shift" sa kojom se mozes instantno "teleportirat" u bilo koji drugi auto na mapi....neznam...mozda u igri to bude imalo smisla... |
Samo da ne bude kao driv3r i bit ce dobro :D
|
|
Citiraj:
|
meni se cini da ce ta svijetla biti samo kad bude taj "chase"....da vidis di je onaj kojeg lovis, tj. da se istice od ostalih....
|
Liči na neizbježan fail od igre.
Koja katastrofa. Još uvijek se prolazi kroz ljude. "radili su dugo na handlingu auta" a Charger od 450 konja i zadnjim pogonom pri 150 na sat proklizuje tek toliko da se pokaže da je za-driftao :D Jok, nebi se nimalo okrenuo za 540 stupnjeva :D |
Looks like shit :(
Šta su to uradili od igre :( |
kakav shift omg. mogu ja pasti u 3 kome i necu tako moc mjenjat aute :(
|
Koma? Duhovi? Meni ništa nije jasno.. Ovo je retardirano. :D
|
Meni je dovoljno što ima "in car view" i licencirane aute....
Predobro..... Ekipa koja se buni na handling neka igra LFS i zašuti,ovo nije simulacija! |
iskreno, ni meni se ne svida....nadao sam se boljemu...ovaj shift mi je retardiran.....mislio sam da ce vise licit na jedinicu....
|
Citiraj:
Inace ova Shift opcija mi djeluje kao neki cheat za manje spretne vozace, pa kad ti ovaj pobjegne mos se lako vratit u akciju. Mislim da nece previse utjecat na gameplay, jednostavno zaboravite da postoji i gotovo :). Za sad mi izgleda dobro, 100+ licenciranih auta, pogled iz nutra, solidna grafika, otok, jos da misije budu zanimljive i 5+ za Drivera :) |
Ajme mogu samo reci EPIC FAIL
kakav mrtvi shift i duhovi koji su to idioti a da ne pricam da je grafika jako losa |
vožnja licenciranih auta i još mogućnost strateškog planiranja :D
Bit će zanimljivo i to viditi! |
Ubisoft je potvrdio vijest da je Driverodgođen i premješten u 2011. godinu. Originalni datum početka prodaje je trebao biti 26. studenog ove godine. Kao razlog odgode Ubisoft navodi prejaku i preveliku konkurenciju u to doba godine zbog čega bi njihov naslov mogao proći neopaženo.
|
"Izasao" je Driver i onak nije to klasicni Driver nego fun Driver -.-. Ovo prebacivanje iz auta u auto je blah, onak fora sve to ali nije to to. Pozitivna stvar je da igrica mi ide super na high postavkama. Da su ga izbacili s drugim imenom mogli bismo barem reci da su napravili igricu kao Driver gdje se mores vozikati po gradu i driftati kao u njemu. :D
Par SSova. :D .... ignorirajte šit grafiku jer imam skatulu od kompa :P |
e jel onda krš ili da "kupujem":D
|
Definitivno se isplati isprobati. Mislim da se nece mnogima sviditi koncept igre.
|
OK je igra, samo su sve zafrkli sa onim lebdenjem...
|
+1 .... a lebdenje mi je isto ok :D zajebancija
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:10. |