![]() |
Startrekovci Pomagajte!
Koja je matična luka Voyagera??? Hitno je ! :D :D :D
|
Re: Startrekovci Pomagajte!
Citiraj:
strojarnica - 3.maj impulsni i warp motori - zastava, kragujevac interijor - lesnina Zajednički HR-YU-SLO projekt. :D |
Fala Fleks fala još jednom- ALI JA SAM JEBENO OZBILJAAAAAN!!! :rambo:
|
Ne kužim pitanjce. :confused: :o
|
Kad vidim tvoj post, jednostavno, to je jače od mene :D .
utopia planetia na marsu. Tamo je napravljen. |
Pa gdje je Voyager sastavljen??? Ja mislim da je Utopia Planitia :confused:
|
FALA FALA FALA :clap: :clap: :clap:
|
Citiraj:
|
Jedan moj prijatelj je tvrdio suprotno pa... :D
|
|
Citiraj:
U epizodi Relativity ga čak pokažu u dry docku. |
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
@Veky - Odakle je to? Hebiga ne volim baš previše strategije? : bonker : |
Citiraj:
|
Eh Trekeri moji... :)
Voyager je krenuo sa Deep Space nine, pogledajte treću epizodu (s01e03) , lijepo Jainwayica kaže... |
ali JE napravljen u UP -u :) , na DS9 je bil radi opskrbe prije nego kaj je krenul na onaj zadatak zbog kojeg je završil tam gde sad i je
|
DS9 nije brodogradilište nego postaja.
Voyager je napravljen u Utopia ... |
Izgleda da sam jedini trekiii koji nema pojma o tome i nikad čuo za to. Sramim se :( :(
|
Well, nije ni meni isprva sinulo, ali svejedno se srami. :D :D
|
Citiraj:
|
Ok, sagrađen je u UP (kao i većina brodova...) al zadnja "baza" mu je bila DS9 ;)
|
Kad smo kod Voyagera. Što je bilo na kraju sa onim "malim" modifikacijama tipa transfazna torpeda i ablativni oklop? Zašto ih danas nema svaki Federacijski brod? Ili je to još jedan primjer kako Prva Temporalna Direktiva može pokvariti zabavu? :)
|
Poznato je da Federacija sa svojim pravilima uvjek zajebe zabavu.
Sjetimo se samo razvijanja Cloaking devicea, Klingonci imaju Romulanci imaju a Federaciaj neee oni se drže sporazuma i svaki put se iznenade kad se ovi otkriju. Kretenizam... |
Mislim ovi ih koljeju,a federacija ima tehnologiju i onda je ne koriste.
Isto tako kad je Borg poboljšao Voyagera oni to skinu, idioti. Bilo je da je Voy. imao neki sklop(Borgovski) kaj automatski popravlja brod no oni ga skinu! |
Da fakat mi idu na ku*ac sa tim pravilima.
Ja bi zauzel cijeli alfa kvadrant. Znate 1. zapovjed. Well... f*ck it. Fino bi našo neku zaostalu civilizaciju podjelio im oružje i prvo bi zauzeo kardasiju, poklo stanovništvo. Ostavio bi samo brodove i naoružanje. Onda bi napravioa all mighty flotu složio pakt sa klingoncima i poklo romulance. Onda bi se okrenuo na klingonce i samljeo i nijh. Onda bi putem slavne benove (njega bi isto zaklo) crvotočine zauzo gama kvadrant i započeo invaziju svega i svačega. Ostavio bi samo ferenginar i ferengije. Oni su mi nekak baš simpatični, a i neko mora vodit financije. E sljedeči bi korak bio put u cenar galaksije (siječate se one epizode enterprisa). Fino bi tu pametnu ekipicu zarobil i tjeral ih da misle umjesto mene kako zavladati cijelim svemirom. Dalje nebi imo briga. :D . E skoro sam zaboravil uveo bi porez na dobrotu, ljepotu, ukinuo bi ženama pravo glasa.... Kom se sviđaju moje reformacije :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Budem i ja došal za svaki slučaj da neko ne dobije previše po piksi!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:11. |