![]() |
K8T890Pro(kada dođe) ili NF4 SLI (sada)
Što je bolje uzeti? Što to više gledam NF4 ploče (izuzev u neku ruku DFI-a), sve me je više strah uzeti ih. Bugovitost, nezrelost...
Kada dolazi K8T890Pro (dakle s podrškom za SLI)? |
Evo ti link. Mislim da je sve jasno...
http://www.behardware.com/articles/558/page1.html |
Ali ja pitam za K890Pro chipset, ne obični K890. Pro ima podršku za SLi, a vjerojatno i bolje spekse (više S-ATA kanala...). Također K890Pro mi se čini isplativiji jer dolazi sa Ice ENVY 24 audiom, najboljim audio čipom na tržištu.
|
Cisto sumnjam da ce mu dodatne PCIe linije donijeti nagli porast performansi.
Envy24 nije najbolji audio cip na trzistu, ali je vjerojatno najbolji cip koji se stavlja na maticne. No, MSI je na svoje ploce poceo stavljati CreativeLabs Live! 24 koji je isto dobar... |
K8T890Pro(kada dođe) ili NF4 SLI (sada)
Mozes uzet bez straha neku NF4 plocu jer vecina onih koji imaju probleme imaju ih zbog svog neznanja ili lijenosti da procitaju manuale od ploca i prosurfaju malo internetom.Obrati paznju kod izbora na sve sto koja ploca nudi.Znaci u prvom redu PCI-e i SATA kontroler(NF4 podrzava SATA2 standard a diskovi samo sto nisu tu,dok za VIA chipset neznam,provjeri).Pretpostavljam da ce i za K8T890 trebati proci neko vrijeme dok se vidi kako stvar radi.Zato ako imas lovu nemas sto cekati,izbor ploca je dobar,kupi i vozi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:37. |