![]() |
Neki dobar player...
ako mi ima tko za preporučiti koji mp3/wma player a da nije Windows Media ili Winamp...
po mogučnosti besplatan i brz... ajd plizz ljudi ovaj winamp me ubija... |
Re: Neki dobar player...
Citiraj:
|
a meni treba neki mali tak da si dok radim nešto u pozadini pustim mjuzu,a kad to napravim u media playeru pojede nekad do 35mb rama...
a neču onda ni pričati kad pustim mjuzu i champioship menager... |
foobar2000
|
Winamp i ni jedan drugi.
Kaj tebi smeta kod Winamp-a? |
pa nekak mi je prespor...
ždere memoriju i treba dva sata da se otvori... evo vratio sam se na winamp 2.85 puno je brži od ovog novog... |
I meni je winamp prespor, ide mi na živce. foobar je zakon, probaj ga.
|
Citiraj:
pa to je only winamp kaj valja, ostalo su troma all-in-one govna... ja imam 2.81 |
Winamp 2.74-2.91 ne postoji brži player od toga i tolko opremljen. Ja sad imam Foobar2000 čisto iz zabave, dosadno je stalno imat istog.
|
Koristim Winamp 5.07 i mogu reći da uopće nije spor, meni se otvara u trenutku ili neš kasnije kad kliknem na ikonu u quicklaunch-u. Spor je ako je u upotrebi "modern skin", kad postaviš na classic skin onda je brz ko sam vrag. Od playera koristim i XMPlay koji ima prvenstvenu namjenu sviranja trackera (samo ime govori) za što ga i koristim jer ima dodatne opcije. A dobar je i za ostale audio formate jer koristi winampove pluginove i enkodere.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni se svidja jedino njegova dobra podrska za midi. BTW malo sam eksperimentirao s foobarom pa sam slozio da dok je minimiziran zauzima 1MB memorije a dok nije onda malo manje od 2MB :D |
@Costa
jel možeš napisat kak si tako smanjio meni zauzima 15mb PS našao sam jedan dobar Domino Player naš domaći sliči na winamp (stari) i zauzima 2mb Rama evo i LINK postajte dojmove! |
meni winamp zauzima 536K memorije kad je minimiziran, a kad nije onda oko 1200K, tako pokazuje task manager. I to sve sa classic skinom.
|
Citiraj:
@Crash009: Maknuo sam apsolutno sve pluginove bez kojih moze raditi + ista stvar s postavkama. BTW ovo je samo za hvaljenje, ne bih ga takvog koristio ;) Inace mi je oko 6500/3500 ali puuuno toga je ukljuceno :beer: |
evo baš sam pogledao domino player minimiziran malo manje od 1Mb
|
ja ne experimentiram nego uspoređujem onako kako ih koristim sa "svom opremom" koja meni treba i skinovima.
Evo trenutno: Foobar minimiziran 2.9MB(svira pjesma) Winamp 2.78 minimiziran 1.2MB(svira pjesma) U punom pogonu Winamp 3.4MB Foobar 3.3MB I opet winamp(2.78) nije po ničemu sporiji od Foobara. |
stvarno neznam zašto su ovaj novi winamp (5) nakrciali po meni nepotebnim opcijama?:confused:
|
WinAmp je sranje 1/1 i svakom novom verzijom ili podverzijom postaje sve vece sranje.
|
Citiraj:
Argumenti vrve na sve strane:confused: |
Ja neću vrijeđati druge(ni argumentirano ni bez-ni winamp,ni bilo koji drugi)ali koristim Foobar-dobar mi je,navikao sam.
|
jel postoje skinovi za foobar?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
stvarno je problem 5mb zauzeća rama dok imaš 512 ili više... noćna mora totalna.
|
Gomila kurcevih funkcija stavljenih "samo da je nakicenije" je osnovni razlog sto to smece ne drzim na svom kompu.
http://img210.exs.cx/img210/8272/winshit3pm.gif |
Citiraj:
|
slazem se evo ja ka koristim i jaaako sam zadovoljan
sve pet:p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:57. |