![]() |
Disk defragmenter i reg cleaner
Molio bi preporuku za neki dobar disk defragmenter i registry cleaner al da su freeware...
|
za xp koristim diskepeer pro, ali nije free... možda ima free verzija.
sve ostalo tuneup utilities 2004, ima trial 30 dana, ali i dalje bez frke radi. |
Citiraj:
|
Znao sam jedan dobar free registry cleaner al zaboravih koji je (njih ima treba probavat)
- Od sharewarea- registry mechanic _ a za defragmentaciju disk keeper, al i on je shareware |
|
kaje regcleaner bolji od ovog integriranog u tuneup?
|
Citiraj:
|
E jes regcleaner:)
|
čuj meni tuneup počisti ohoho smeća i stvarno oke djeluje... inače nisam ni ja zagovornik all-in-one rješenja bilo kojeg oblika, ali nakon svega i svačega probanog ovaj program kick ass.
probaj obavezno (nije velik za povuć, a mogao bi se jako iznenadit). |
Citiraj:
|
svaki ima svoju filozofiju koliko ja znam... mislim zašto kombinirati kad diskeeper ima boot defragmanter koji defragmantira virtualnu, mft i foldere prije loadanja win-a.
|
Citiraj:
@syss: govorimo o freewareu |
ah damn nikako da vidim razliku :)
inače ja sam prije imao kombinaciju pagedefrag i plain-old m$ defragmanter. |
Zašto onaj defrag. iz windowsa nije dobar ?
|
Citiraj:
2. ekipa iz micro$ofta ga je dizajnirala :beer: |
Citiraj:
|
- zašto skidati sa neta nešto što već imaš na kompjuteru ?
|
Za Registry - RegCleaner, ako bas trazis freeware. Ako trazis najbolji, po meni je to RegSupreme.
Za defragment je najbolji PerfectDisk. |
Koje trenutno koristite defragmentere i reg cl.
Ja jos uvijek onaj od winowsa, a od reg. Registry First Aid Probao bi Diskeeper, koju verziju mi preporucate 9 ili 10? |
Probao bi Diskeeper, koju verziju mi preporucate 9 ili 10? Ili da ostanem na ovim od windowsa.
|
devetka rulez
definitivno Diskeeper 9 verziju, imao sam ju godinu dana, i radila je super, instalirao sam verziju 10 samo da vidim kakva je, a kad ono hrpa sranja i neke nove tehnologije defragmentiranja koje u biti nisu nista vise ubrzale moje diskove od one devetke. I automatsko defragmentiranje (koje u ver. 9 kick ass) se u desetki palilo svakih sat vremena na 2 hard diska dan i noc :rambo:
na Shareaza imas kaj oces btw ;) |
Od sistemskih čistaća koristim TuneUp Utilities 2006, a od defragmatora Q&Q defragmator koji ima moju preporuku. Program ima par tipova defragmentiranja........slaganje po imenu, po frekvenciji pristupa, modifikaciji, space, stelt.
Kada je podesen da koristi svu snagu sistema (moguć odabir snage u postocima) za defragmentaciju najjacu defrag. napravi u rekordnom vremenu (frgmentacija diska preko 70%) Također moze istovremeno defragmentirati 2 i vise diskova..... Sve u svemu probajte ga.....inace je sherware na 30 dana |
Hvala na preporuci, decki. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:17. |