![]() |
Koji ATI Driver
evo jedno zanimljivo pitanje.
sad kad vise nema omege kaj korisitit. kaj cekat zer0point drivere ili neke drugo. |
kaj fali katljistima ??? :)
|
Ja bih ostao na predzadnjim Omeginim da je podrška za XL, ovak sam trenutno na službenim.
Dok ne izađe nova Omega:D A nadam se da bude... |
znaci ocete rec da sam prepusten sluzbenim driverima?
kaj je sa zer0pointom, pise da bi trebali samo sto nisu a to vec stoji ohhoo. |
Zer0point je kakti još u izradi, ja se nadam da će Omega ipak nastaviti sa izradom drivera.
Imaš i NGO, Forsage, Unian, i valjda još dva-tri kojih se nemogu trenutno sjetiti... |
e vis zato kaj ih ima pun kitac ni bog nezna kaj neke valjaju.
|
Neki su se dosta oslanjali na paljevinu iz Omeginih drivera-zato i ne izbacuju baš nove verzije od kad je Omega prestao delati:)
|
ja imam 9800xt i sa catalyst 5.2 s cc-om dobijem oko 80bodova vise u 3d marku 03 nego sa zadnjom omegom...
|
Citiraj:
|
službeni drajveri plus radlinker ili neki drugi vanjski twaker su najbolje rješenje
|
Citiraj:
Makar-moram priznati da volim kad ne moram instalirati mrski net.shamework i ružni, odurni, spori i bugoviti CCC:D :D :D |
bio sam prisiljen formatirat sve i stavio ove zadnje omegine drivere i opet isti problem kao i sa onim prijasnjim di me iizbaci iz igre ili bloka kompic... sa obicnim driverima sve radi ok... :confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
uzmeš fino drajvere sa običnim starim dobrim CP-om plus radlinker i att i vozi miško:D :D |
Citiraj:
Ne bu funjavi CCC na moju kantu, a ne... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:04. |