![]() |
BSOD za vrijeme igranja bad company 2
nakon 2-3 sata igranja dobio sam bsod :fuming:
uploudao sam minidump pa ako netko iz toga možda zna očitat problem :D http://www.sendspace.com/file/o9ea3y |
Citiraj:
Ram ispravan, (koliko se sijecam nedavno si dobio nove keksice)? Jesi probao "presaltat" po utorima? Sto kaze Event viewer, control panel -> administrative tools -> ljevo windows logs -> system? |
event viewer kaže critical i The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly., sad neznam što te zanima točno :)
sad u vezi BSODa, ovako, nisu zamijenili keksiće već očistili konektore na postojećim i onda radi no desilo se nešto zanimljivo sinoć, nedugo nakon BSODa išao sam odvrtit memtest i bacao je errore, onda sam ugasio komp i sad da ću već nosit pc na servis i idem odvrtit memtest i odvrti 2 passa bez ijednog errora :O |
Pa odvrti memtest preko noci za svaki keksic posebno..
|
nesmijem vadit keksiće :)
|
U tvome minidump-u piše da je razlog bsod ntoskrnl.exe. Negdje sam letimično pročitao da to ima veze s diskom ili driverima od grafe,ali pogledat ću malo detaljnije
|
sad sam isto nakon igranja bad companya (nije bilo bsoda) išao vidit memtest, i prošao je bez errora
bsod sam samo jučer dobio, znači nije da ga uvijek dobijem..ali opet :S |
Također ti se u file-u spominje dxgmms1.sys što je vezano za sami driver grafičke. Probaj sljedeće stvari:
1.skeniraj memoriju s goldmemory 2.provjeri disk za bad sektore 3.upiši u run sfc /scannow 4.napravi stability test grafičke u furmarku 5.probaj staviti druge drivere,po mogučnosti od samog proizvođača grafičke |
1.nemam prazan CD pa to nemogu napravit :((((
2.prošao sa HD Tune i sve zeleno (nema bad) 3.napravio, al sam ti pokrenuo i otišao afk kad sam se vratio ugasilo se, neznam jel ok :D 4.napravio sve ok 5.nisam još, bude li bsod-a napravit ću |
Citiraj:
2.ok 3.to je ok 4.ok 5.ovo me najviše zanima:) |
Citiraj:
Citiraj:
|
imam musb al memtest uspijem stavit na njega, a golden memory ne :D
kroz sat vremena ću dobit prazan cd pa ću stavit golden memory |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:31. |