![]() |
Puknuta plastika na AM2
Susjeda mi se pozalila da joj se komp restarta cim udje u windowse, reko da vidim o cemu je rijec. Odmah sam posumnjao da je do pregrijavanja. Kad sam otvorio kuciste imao sam sto vidjeti, hladnjak je visio ukoso sa gornje kopce. E sad problem je sto je donji zub na kojeg se kaci hladnjak pukao.
Da li ima netko ideju kako to rijesiti? Jer nisam nigdje nasao gdje to ima za kupiti a nemam neku neispravnu am2 plocu da bi skinuo sa nje. Slika |
takav sam imao slučaj na matičnoj sa 754 socketom, obišao par servisa u osijeku i ništa, na kraju sam dao jednom liku koji je improvizirao sa plastikom i ljepilom, stoji tako već godinu dana i šljaka
|
ponudi nekome pice + postarina na trznici, kako nebi bilo ovoga. trebas samo naci AM2/AM2+/AM3 maticnu plocu koja ne radi, a fala bogu - ima ih jer se proizvode vec kojih 4 godine, mozda i vise............
uglavnom, mozes staviti sa druge ploce jer je isti vrag, podonozje ko' podnozje. |
E ja mislim da imam jednu neispravnu AM2 ploču,dat ću ti to..samo moram vidjeti di mi je to kad dođem u Rijeku.
Javim ti se na PM. |
thx svima na pomoci
Majkus ako imash bilo bi super, a i ako nemash opet dobro :chears: |
Samo otidi do nekog IT ducana/servisa i lijepo ih zamoli da ti skinu s neke neispravne maticne, morali bi imati, a ne kosta nista :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:11. |