![]() |
r520
Citiraj:
http://www.techpowerup.com/reviews/Cebit2005/Day4/5 |
yup, definitivno nije loše! tu si vjes odavno mogao nači na techpoweupu! ali ako je istina ovo sa 32 pajpa, nvidia je u qurcu!!!
|
Citiraj:
|
Od kad su izjavili da je kodno ime Fudo-dobri stari Fuad se ne skida sa R500/520 spike:D :D :D
Vidjet ćemo kaj bu iz toga bilo, ATI je bio nekaj laprdao da više ne bi bilo specijaliziranih vertex i shader jedinica nego da će se koristiti jedna za sve:confused: |
Citiraj:
|
jelc mislis unified shadere? to nece jos bit aktualno...
|
Mislim da sam pročitao bio negdje da će to biti standard u DX-u za Longhorna, ne bi Ati bezveze tolko riskirao s novom arhitekturom.
|
Two times faster then X850's. Holy shit.
A i Nvidia nešto sprema.Mora.Il je najebala. ZAkon. |
Citiraj:
btw, ja sam malo skeptican prema onom " 24 pipea koja su brza paje to kao 32"... take gluposti su ceste kod izdavanja novih generacija.. al ok vidicemo :D |
Ma izdaće i jedni i drugi,kao i uvijek do sada.Ne sekiram se ja za njih :p
|
Citiraj:
|
Ne bi se ATi zezo s ovakvim stvarima, pogotovo ako Microsoft za njega izrađuje "novi DirectX".
Ovo s 24*1 daje performanse 32*1 je sigurno, jer je arhitektura, kako navode izvori, radikalno poboljšana. To dokazuje i niži takt, iako je memorija 1.25ns. Ovaj "Multi-super-ultra tiling-splitting" mi se sviđa više nego SLI: jedna grafa Primary a ostale Slaveovi, znači ograničenje postavlja samo chipset i broj PCI-Express lajni koje podržava. Da skratim: ATi je postao opaka banda! :clap: :clap: :clap: nVidijin CEO već kupuje sredstvo za umirenje!: giljotin |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:40. |