![]() |
odlicna ploca nemam rijeci,a kako i nece koliko dode kru'ati
kako ce tek po zimi ici...=) |
Pod prvo ploča je ogromna, to pod prvo :D
A dalje, ok, reze su tak tak... :D salim se, kad uspoređujem okolo nisu loše za ovo doba godine...mada nije doba za koje se misli da je :) |
Nema šanse ni u ludilu da svoj proc potjeram s takvim voltažama u ovo doba. Moram priznat da sam mislio da će ta evga dat veći blck al i ovo nije loše .
|
a inače ta ploča ide provjereno s i7 980x preko 240, a ovaj proc je na asusu išao na 226, tak da mislim da bi na evgi trebalo ić još više, al je očito do temperatura ili nečeg trečeg...
|
Isse koja pila.....i ti se sa ovakvom zvijerkom igras!!!:lol2:
|
Jesi li uopće probao maksimalni baseclock s tim procesorom na toj ploči? Inače dobar primjerak procesora.
|
zasad 225 :D
ali prije tjedan dana na istim postavkama nije išao preko 223, sad je evo malo zahladilo i gotovo na istim postavkama išao na 225 tak da mislim da je to do temperature...probao sam sve moguće biose i sa svakim je isto...tak da eto.. |
Vrlo dobre reze s obzirom na temperaturu zraka i godišnje doba, ali ako ovu ploču ne staviš pod LN2 nisi ništa napravio :D
A proc tek sad diše punim plućima (nakon dvije prethodnice koje su ga kočile lagano), očekujem bar 230 BCLK :kafa: |
hehe nadam se, možda bude neš uskoro :)
|
Ić će kroz par dana pod DICE? :D
|
ako nabavim pot mada još nikog nisam pitao za to :D
ma kakav DICE odma LN2 :D |
odlični rezulatati .
|
Bolesnoća, samo to bum rekel :)
Pazi komentar s jdnog foruma za tu ploču: 'The motherboard is great for OC'ing but is a bit of a fail for anything else' Btw, nemogu pronać info dal svi pci-e portovi rade na 16, jer nekako sumnjam? E i bilo bi fora stavit unutra 7 single slot grafi da ide, jooj kako ovake stvari rajcaju |
svi neparni slotevi su x16 parni x8 :D
|
Citiraj:
|
Hehe, ma nije, zaboravih stavit smajlić, al opet.. ploča je perverzija
|
Moze li se znati gdje si ju kupio i koliko si platio
|
Ajde da više i ta evga proradi :D
i7 920 92% OC!!!! http://valid.canardpc.com/cache/banner/1403893.png |
jel to na zraku??
|
Citiraj:
Bravo momci. Čekamo ostale reze! |
pitanje kad pokrenem prime i stressam memu koja je u biosu podesena na 1.60 meni skoci na 1.65v sama?! trenutno mi je komp na 185x21 tj 3.9ghz sa ht.om ukljucenim proc je na 1.25v tj Vcore
|
Dolazi mi ta ploča za 2-3 dana pa ti javim kakvo je stanje kod mene. Malo mi čudno da RAM toliko overvolta.
|
jos sam stavio without vdrop sto bi trebalo davat okey rezultate. sam memu drzim na 1.59v i sve 5
Sad testiram 4.0ghz sa HT.om na 1.2565v qpi mi je ako se ne varam na 1.30 qpi na 1.20v bez HT.a na 4.0 radi sa 1.25v mogu rec da sam zadovoljan sam maticnom samo mi nije jasno zasto radi toliki overvolt mozda sam ja nesto krivo namjestio.....evo sad sa ht.om mi ponovo ram ide na 1.65v hmmmm |
To očitavaš u e-leetu ili u biosu?
|
everestu ocitavam voltazu za ram a i u CPUID isto mi ocita u SPD.u ako treba dignem ja e-leet
|
Stavi si e-leet pa vidi na koliko ti je tamo namještena voltaža. Ako imaš multimetar, najbolje je da provjeriš s njim. Ionako imaš izvedene mjerne točke na njoj.
Možeš i stavit ovdje bios tamplate (kojeg možeš preuzet odavde) |
Ploca overvolta memoriju za 0.04v i tako je kod svih x58 classified ploca
i p.s. s multimetrom ne mozes izmjeriti voltazu :D tipfeler, ali opet :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima i na e762, mjeri ponovno :D
da, jesam, ali ne kuzis :D ugl |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:15. |