![]() |
Ošli podaci u zonu sumraka !!???
Ovako; na Hdd maxtor 160gb podjeljen na dvije particije (jedna od 20gb, druga od 140gb)u ext. kučištu, nakrcao kod frenda nekih programa i filmica iz kučne radinosti (kamere), malo na jednu particiju, malo na drugu.
Došel doma, prištekao ga na svoju kantu (usb, 1394,) pogledao još jednom kaj ima, i probao nešto snimiti. Kako je nero javio neku grešku, rekoh, idem prvo to prebaciti na hdd u kantu. Vratim se u explorer, kad tamo: NEMA druge particije !!! Molim, kaj je ovo. Ona od 20gb je OK, ali one od 140 NEMA. Svašta, probam, ovo i ono, ali ništa. Pogledam s PM, kad ono: particije su tu samo kaj je ona od 140gb; UNFORMATED. Kako ? Od kuda ? Kamo su otišli podaci ? nemam objašnjenja, danas, formatirao tu particiju, ponovio postupak, i sve radi normalno.... pojma nemam, kaj je to bilo... ideje ?? |
Nemam nažalost odgovor na tvoje pitanje već doprinos temi : Neobjašnjive računalne pojave tj. N R P. Jednom sam umrežio PC i laptop G mrežom i prebacujem brdo obiteljskih slika na lap. U tom poslu sve prođe ok osim što je "nestalo" desetak slika, i to baš od izgradnje kuće ( što se ne može ponovo snimiti ). Nije ih bilo na PC i na laptopu. Probao PC recovery i sve moguće programe za povrat izgubljenoga i ništa. Sumnjam da itko može oba problema racionalno objasniti.
|
Ja mogu.... Shit happens:D
|
Citiraj:
Di ćeš racionalnijeg objašnjenja? :D :D |
vjerojatno si spojio hard na
os winxp bez service packa 1 ili 2 ili patcha za vece diskove od 137 gb u tom slucaju dogodi se ovo kaj se je tebi... |
Imam win sa SP 2
ali patch za veče diskove ??? Gdje to ima? Nevjerujem da bi to bio razlog "nestanka" cca 40 GB koječega s harda. Ponovio sam postupak nakon, naravno formatiranja particije, i "stvar" sada šljaka, neznam do kada, ali ? |
Ako imas win sa XP2 onda je patch unutra i to nije problem....
|
.....join the club.....vjernih obožavatelja XP-a:fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:16. |