![]() |
Brisanje podataka nakon reseta
Dakle, imam velik problem. Nakon običnog reseta računala, gube se, tj. brišu se podatci s računala, npr. obrišu se downloadani sadržaji, ali ne svi, već samo neki, save u igrama, folderi s podatcima, koliko sam uspio skužiti obrišu se svi podatci koji su stavljeni na računalo u periodu između dva reseta, iako nisam posve siguran.
Računalo je sasvim novo, OS Windows 7, 64-bit. Molim pomoć ako netko zna što da napravim! |
Da pokušam što bolje dočarati situaciju, uzet ću jedan primjer:
Prije 5-6 dana downloadao sam **********. Tada sam zbog nečega (više se ne sjećam zbog čega) resetirao računalo, a downloadani dijelovi ********* su se obrisali. Zatim sam ponovno skinuo *********, pošto mi se ovaj obrisao. Danas sam resetirao računalo, obrisao se taj ********, a vratio onaj koji sam downloadao prije 5-6 dana. (zaključak: sreća moja pa imam flat internet...:D) Još jedan primjer, prije 5-6 dana sam skinuo uTorrent i namjestio jezik na hrvatski. Nakon reseta bio je na engleskom, a nakon današnjeg reseta opet je na hrvatskom. Skroz čudno, zaista ne znam što da radim, molim pomoć! |
skini sve updateove za windowse..ako ne radi napravi reinstall windowsa..
|
Hmm, ni u jednom od opisa updateova ne vidim kako bi mi mogao pomoći?
|
1. Navedi komplet konfiguraciju (opcija "Moj komp")-> pravila podforuma!
2. Nisi pokupio nikakvo "smece" sa neta? 3. Sto kaze event viewer (ima kakvih gresaka)? Start -> Control Panel -> Administrative tools -> Event Viewer -> Windows logs -> pod system. 4. Ne moraju svi znat sto ti skidas s torrenta.. |
Citiraj:
2. Superantispyware otkrio je 3 adware tracking cookiesa koje sam uklonio. Drugo ništa. 3. Ne javlja nikakve greške. 4. OK, naveo sam samo za primjer, da lakše predočim situaciju... |
To je neki HP prijenosnik? Da li si sam instalirao sustav ili je vec dosao s instaliranim win? Da li se to javlja od kad si kupio racunalo?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:09. |