![]() |
''zrnasti'' efekt u igrama
nažalost nemogu pokazat sliku, jer se na slikama efekt ne bvidi, primjetim ga samo u igrama
recimo igram crysis il gta4 il bilo šta drugo, i ponekad iam filing da mi je slika zrnasta, primjetio sam da je to većinom kad su sjene u pitanju ima li kakvih rješenja za to? :) |
A mozes pokusat sa ponovnom instalacijom drivera, znace complet uninstall pa install.
|
Na kojoj rezoluciji igras kada ti je slika zrnasta?
|
Ako imas dobru grafu,probaj podignuti AA na 4X min i AF na bar 8X
EDIT: Vidim 5850 :D, digni sve na high. mislim na AF i AA |
Ako imas kakav dobar digitalac, slikaj sa makro funkcijom i u visokoj rezoluciji, da i mi vidimo sto ti vidis (kad vec kazes da je na print screenu normalno)
|
potrazi u igri opciju za phase ili tako nekako i smanji skroz
|
nemam neki digitalac al sam okinuo ajfonom i ne vidi se baš, to jest slika je skroz loša i nije takva ingame :D
http://slike.hr/slike/g/gta_e987b.jpg @Milentije, igram na 1280x1024, toliko monitor može @Gorstak, nisam pronašap phase ni u kojem kontekstu :D |
Bas sam nedavno naletio na bas to o cemu pricas, u igri LA Street Racing, koju sam isprobavao. U igri ima opcija za phase, pa se da smanjit. Ako ti je tako u svim igrama, probaj procesljat malo postavke od monitora, ne mislim softverski, vec bas na OSD-u od monitora...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:57. |