![]() |
zamolba: snimanje tekme Austrija-HR
Ako bi neko mogao večeras,snimiti utakmicu Austrija-Hrvatska i zapržiti na DVD bio bih zahvalaN. Još ako bi to neko na ždere mogao dofurat,neće mu bit za pro-bono ;)
Potrebna mi je radi slanja za jedan klub bogate tradicije ;) |
stavio sam ja snimat, samo ne obećavam da ću to uspješno pretočit iz mce formata u dvd jer već vidim da ću guglat 2 sata da zaobiđem drm :)
pošto sam jučer izbacio 3500kn na reganje auta, očekujem od tebe minimalno 7 pivi :D |
Snimim ti ja i dofuram na Zdere :chears: Oko pivi se dogovorimo na licu mjesta :D
|
sad ga yebi... jel da ja gasim snimanje?
buš ziher to snimio? trouble... evo nađemo se na 5 pivi samo zato što sam se javio prije ovog smrada dlakavog :D |
Daj onaj ko ce prije ziher biti,boga vam samo da se snimi.
Ajmo rec da ide jednom klubu koji idgra u LP a želi jednu špicu koja starta danas,objasnim više na žderama :D |
nemam broj od čupavog, pa ga nemrem pingat... uglavnom stavio sam i ja snimat pa ako ne uspije pijani ^su^, onda ću se pozajebavat sa drm-om.
ti meni možeš objasnit sve, ali ja jedino što znam o nogometu da jurčić nema ni jednu normalnu sliku svog psihotičnog lica... ikada... u svijetu :D |
A gle, ja sam vec metnu skeđjuul, snimilo bu se osim ak mi se podmornica ne zaleti u zgradu :D Ak ipak naleti podmornica, snimi siso i ti, pa nek je nevolja ziher :D
|
Hebo pive, trazite postotak od transfera :D
|
LOL,morph je najpametniji tu :D
a ja nisam bas,obecajem nesto sto ovisi o podmornicama,podmornice kakve god još su nepouzdane :D snimajte obojica da nevolja nebi bio u nevolji :lol2: |
biće snimljeno i kod mene... čupavi daj samo javi večeras-sutra da li je sve oke i na dvd-u ;)
morph je proračunat i skup, nas dvoje možeš kupit kompletno za 2-3 pive :D |
ako je tako,prodano! :D
|
Ekipo,ugrijte rekordere :lol2:
obavjestite me da se snima dobro :roller: |
ou jea ;)
rekorder je kod ovog analognog čupavog slona, kod mene ide direktno sa dvb-teja u bajtove na hitači :) |
Houston,do we have a problem? :D
|
snimljeno kod mene, čekaj samo da se ovaj javi ako je uspio snimiti da se ne moram dildat sa konverzijama.
|
Nemaš se što dildad sa konverzijama, samo mu staviš da ti snimi na devede i ajd bok. Jedino što mislim da će ti trebat dual layer za ovo...
|
Neće. Ja sam jučer kepčrao farmu (ne pitajte) i ispalo je cca 2gb. Farma traje mislim 70min, a tekma je traja 90min.
Trouble i ja bi ti kepčrao ali nisam vidio thread..jebiga. :) |
mi pričamo o w7 mce kepčru... to su ogromni fajlovi.
|
I ja pričam o tome. :)
|
ajd vidjet ću kad dođem doma kolko je veliko.
|
Evo ja snimijo i uprzijo vec na DVD, izbacijo glupe reklame i cak sam ti dodal chapter za drugo poluvreme :p Imas direkt stream sa DVB-a na DVD-u, nikakvih rekodiranja, fieldovi shtimaju, sve :) Ispalo je nekih malo manje od 4 GB. Jedino preostaje ne zaboravit ga pokupit iz pohalice u petak :D
|
i to smo onda riješili :D
|
Smo? :p Bemti, pive su moje :p
|
I ja sam izrazio dobru volju. Evo ja farmu skurim. :D
|
Odi si radije kurit dlake po tijelu :p
|
megalol :D
|
Odi se ošišat. :D Mogu te i ja ošišati ali mi treba neki sprej i upaljač. :D