![]() |
Crazy And Unique Case Mods
Upravo naletio na ovu galeriju na Tom's hardware-u; kreiranje ovakvih kejsova je za mene umjetnički izražaj (moj osobni favorit pic #15) :goood:
http://www.tomshardware.com/pictures...-Creation.html |
Citiraj:
Svaka čast ekipi :) |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja bi to ovako postavio. Kučište (osim ako nije jako malo koje se može strpati na poleđinu monitora preko vesa mountova) se uvijek mora negdje strpati. Ovo bi mi bio takav gušt držati na stolu / pokraj stola!
|
|
|
Citiraj:
|
Kontejner za smeće je zakon. I ona ruckica za ladicu od cd/dvd-roma je bas sjela. :)
|
Ajme, koja kućišta. Svaka čast autorima. Meni je nekako najviše upao u oko 3. i prvog linka.
|
Part 2: Kalinka! Modding Between Moscow And Siberia
Još jedna galerija uradaka naših dragih Rusa, 12-ica mi je uvjerljivo najljepša. |
kocka i broj 19 su mi ludi^2, jedino na 20-oj slici su mi gadne boje. ali svaka cast, ovo je ljubav sto rade.........
inace, sto toliko SLI konfi? u rusiji nemaju ATijevih kartica, nema CF-a? ili sponzorstvo radi svoje? |
Neka kućišta su stvarno domišljato napravljena i stvarno za to treba imati volje.
Ali zasad mi je ovo definitvno najljepše. Da je u nekoj stormy blue izvedbi, možda bi mi bilo još bolje, ali svejedno opet je predobro. Tri venta na dnu upotpunjuju dojam. |
predobri su...svidaju mi se:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |