![]() |
Skup miš za poklon pomoć
Pozz,
znači frendu za rođendan bi kupili neki brutalac miš. Koristi ga puno za web dizajn i tak te brije poslovno. Ima veliku ruku heeheh tak da nekaj malog tipa Copperhead (ja ga imam i nije ga oduševio) nije baš dobra opcija. Cijena može biti velika, al ne baš sad da je soma kuna. Svaki prijedlog/iskustvo dobrodošlo! |
ja bi htio da meni netko pokloni ovaj, no ne znam bi li se to tvom frendu svidjelo, s obzirom da des gustibus non disputandum est...
|
Tipujem na dobri stari Logitech MX518 ako tražiš žičnog glodavca pošto je prikladniji za malo veći dlan.
|
Logi serije 1000 :) definitivno....
|
Slobodno cijena može biti u rangu do 700kn, više nas sudjeluje :goood:
Netrebate se ograničit do 350 ko do sada. |
|
Logitech Performance MX, Microsoft Sidewinder X8
|
Bolje mu za te pare kupite neki set tipkovnica + mis, tipa ovaj >> http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.600.074
Ako bas mora biti samo mis onda bi ja isao na sto egzoticnije i sto vise fensi, tipa Logitech Revolution. |
G9, G9x
:chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Kone je dobar I veci od MX5xx serije ali pazi da kupis V2 jer prve serije su krepavale nakon par mjeseci :).
|
Citiraj:
Ili G9(x) + podloga, tak nes... Uglavnom, ako mu treba za ozbiljni rad, zicani mis. Ja sa MX Revolutionom nemogu nis radit, al' za surfat iz kreveta je solidan :fiju::D Probao sam i Roccat Kone na sat vremena, nije uopce los, slican je ko moj MX518 po obliku, a to mi odgovara jer vec ~5 godina imam MX518 i neide nikam dok ne krepa, a kad krepa, novi je u ladici :D :chears: |
Logitech G9 ili Performance MX
|
Logitech G5 v.2
|
Citiraj:
|
Nastimam ga na iste settingse ko MX518 i svejedno ne radi tako precizno i glatko. I osim toga svakih 2-3 min izgubi signal na parsto ms i to mi popije krv kad crtam u photoshopu ili nesto slicno... Je_iga, mozda je to samo do mog Revolutiona. Sa zicom na misevima nikad nisam imao problema, podlogom takodjer :beer:
|
Logitech G500, predobar mis za ljude s velikom rukom (sapom) i jako dobre cijene (odlican odnos ulozeno - dobiveno)
|
Roccat Kone V2 ako ga uspijete naći u dućanima. Odličan miš po bogatoj funkcionalnosti, dizajnu, preciznosti, itd. Ima dodatni senzor za trakciju ovisno o podlozi, pa mu to može biti jako korisno.
Onu prvu verziju miša nemojte uzimati. Drugi izbor bi bio Logitech G500. |
Citiraj:
|
Citiraj:
misevi jesu dobri no definitivnoi premali. ako je copperhead mali, onda je ovo minijatura. ti misevi nisu dobri za ljude s velikom sapom. jedino ako zele voziti misa po podlozi s prstima, no ako radis cijeli dan za kompom, onda je to vrlo losa opcija. Preporucio bih neki veliki mis tipa G500, s njim sigurno nece pogrijesiti... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala ljudi na brzim odgovorima.
Između te neke 3 opcije koje prevladavaju bumo piknuli jednu i nadali se pogotku :D premda ko nebi bio oduševljen sa bilo kojim od ta tri :D:chears: |
A zakaj ne (Sharkoon) Rush Fire Glider ja ga imam i imam veliku ruku i volim teške i masivne miševe ima kontrolu težine i on board memory za macrose i dolazi sa softwerom s kojim se mogu programirati. I kaj je najbolje može se podešavat DPI po X i Y osi to je uglavom miš za gamere ali se lako slože macrosi i za potoshop ili word itd.
http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.503.192 |
nhf al taj sharkoon je drlog, imao ga i nakon 2 tjedna tipke pocele pucat i gluposti... slicna situacija bila i kod frenda nakon malo duzeg perioda...
|
Ja ga imam već 2 mjeseca i meni radi još uvjek ko švicarski sat. Iskreno ti si prvi koji ima nešto negativno reć za njega jer sam puno pročitao o drugim miševima i ovaj mi se činio kao najviše ok.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:57. |