![]() |
Kako do vise USB-a?
Imam problema sa manjkom USB portova. :) Fali mi jos 2 komada
Na ploci imam 4: 1. mis 2. tipkovnica 3. prijenosni hdd 4. prijenosni hdd spojen usb bracket 5. ipod touch dock 6. wlan stick prednje ne diram, sluze za usb stickove, a i necu da mi vani kablovi vise Kupio sam sa ebaya i pci karticu sa 4 porta, ali ne radi (rastarta bios i bsod) i onaj kao usb splitter (isto ne radi) sto da napravim, treba mi jos 2 usb porta za - sony ericsson (da ne moram stalno ustekavati) - printer |
Kupi drugu PCI USB 2.0 karticu...ja imam jednu koju sam kupio na ibeju iz Kine sa VIA čipom za cca 20kn ukupno sa šipingom i radi savršeno na mojoj ploči na kojoj nemam 2.0 standard.
|
ajd mi posalji link na ebayu. Moja ima nec chip
|
Izvoliš, točno ovaj i od ovog sellera sam ja kupio. Radi kao zvijer.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWAX:IT |
hvala ;)
idem ga sad narucit i nadam se da ce raditi :) |
USB hub?
|
gledao sam ovo sto je dizel predlozio, ali ne znam hoce li raditi sa win 7. Pa cu onda vjerovatno naruciti jedan usb hub sa ebaya, sa adapterom za napajanje za 5 $ :)
|
jel mi mozete preporuciti (ako ste vec kupili) neki USB hub sa ebay-a? Ali da rade normalno portovi na 2.0 i da radi na windows 7.
EDIT: Kupio sam neki hamin za 40 kn i za sada radi OK Sad me zanima, sto staviti na plocu, sto na usb bracket, sto na taj usb hub? Imam: - mis - tipkovnica - prijenosni hdd - prijenosni hdd (ima 2 usb utora) - ipod touch - printer - sony ericsson kabel - wlan stick |
Ja bi isao ovako; (mis, tipkovnica, jedan prijenosni hard i printer na plocu), a na USB bracket (prijenosni hard sa "Y-USB kabelom") i sve ostalo (ipod, SE i wlan stick na hub).
|
uglavnom, najveće potrošače struje direkt na ploču, a na hub ove laganice da ti ne spale USB.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:28. |