PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Novosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Novi mehanizam za Socket775 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=18872)

medo 21.03.2005. 15:15

Novi mehanizam za Socket775

ma tko je ono pisao među prvim recenzijama i komentarima da je taj socket bolji i da se pinovi ne pigaju....

horza 21.03.2005. 15:45

?

tor 21.03.2005. 18:00

Netko je bio samo spomenio da je mehanizam OK, a i slažem se s time. Druga stvar je ta što korisnici očigledno ne znaju raditi s njime pa je potrebno ovako nešto:D

Bubba 21.03.2005. 21:57

Citiraj:

Originally posted by tor
Netko je bio samo spomenio da je mehanizam OK, a i slažem se s time. Druga stvar je ta što korisnici očigledno ne znaju raditi s njime pa je potrebno ovako nešto:D
Ja stvarno ne znam koliki antitalent moras biti da uspijes polomiti pinove na ploci. Ali STVARNO! LGA je jos od doba kada je Intel sanjao o 200 MHz najidiot-proof nacin stavljanja procesora u socket.

Fleks 21.03.2005. 22:06

Ma ajde sve več to polako postaje bezveze. Jedina dobra stvar je Heat spreader. Kolko glup moraš bit da ne staviš vrh proca (trokut) tamo di je nacrtano. Ko da IDE kabel zateraš naopačke. Jedina dobra stvar u zadnje vrjeme je uvođenje HS-a da nemreš skršit jezgru - jedina dobra promjena kod dizajana proceva. :beer:

horza 21.03.2005. 22:58

Citiraj:

Originally posted by Fleks
Ma ajde sve več to polako postaje bezveze. Jedina dobra stvar je Heat spreader. Kolko glup moraš bit da ne staviš vrh proca (trokut) tamo di je nacrtano. Ko da IDE kabel zateraš naopačke. Jedina dobra stvar u zadnje vrjeme je uvođenje HS-a da nemreš skršit jezgru - jedina dobra promjena kod dizajana proceva. :beer:
jesi kad ugrađivao LGA775 proc? ja sam ih do sad složil.... kaj ja znam... pun kufer, pa svejedno svaki put moram dvaput gledat jesam ga dobro okrenul...

Fleks 21.03.2005. 23:23

Citiraj:

Originally posted by Horza
jesi kad ugrađivao LGA775 proc? ja sam ih do sad složil.... kaj ja znam... pun kufer, pa svejedno svaki put moram dvaput gledat jesam ga dobro okrenul...
Da istina je malo je zajebano dal su nogice u procu. :rolleyes:

Isus 22.03.2005. 02:08

Kaj LGA proc nema dva utora s lijeve i desne strane smaog proca di sjedne mehanizam ili tak nekaj??

horza 22.03.2005. 08:51

Citiraj:

Originally posted by Isus
Kaj LGA proc nema dva utora s lijeve i desne strane smaog proca di sjedne mehanizam ili tak nekaj??
ima ima... al skužit koja je koja prije stavljanja na socket... brrrrr.... ne može se ko kod PGA478 pogledat i odmah znat kak ga stavljaš...

Fleks, pinovi ne sjedaju u proc (površina proca je ravna), nego proc samo naliježe na njih

gpremec 26.03.2005. 14:28

Svaka cast maloumnicima koji su uspijeli u LGA775 utor staviti proc pogresno!

Pa pobogu, kamo gledate? Okanite se droga i alkohola i ukljucite mozak barem kada stavljate proc na plocu!

horza 26.03.2005. 20:45

Citiraj:

Originally posted by gpremec
Svaka cast maloumnicima koji su uspijeli u LGA775 utor staviti proc pogresno!

Pa pobogu, kamo gledate? Okanite se droga i alkohola i ukljucite mozak barem kada stavljate proc na plocu!

iz provjerenih izvora znam da droga i alkohol ne utječu na stavljanje proca u socket. nijedan. to je dokazano i o tome nema govora.

gpremec 26.03.2005. 22:47

Citiraj:

iz provjerenih izvora znam da droga i alkohol ne utječu na stavljanje proca u socket. nijedan. to je dokazano i o tome nema govora.
Znaci, ne ukljucuje se mozak. Zali Boze racunala koje slazu takvi ljudi.:rolleyes:

Ovo kad kazes dokazano: znansteveni dokaz je kada eksperiment izvrsis tri ili vise puta pod istim uvjetima i uvijek s istim rezultatom. Nadam se da taj spomenuti "dokaz" ipak ne spada u znanstvene dokaze.

horza 26.03.2005. 23:40

Citiraj:

Znaci, ne ukljucuje se mozak. Zali Boze racunala koje slazu takvi ljudi.:rolleyes:

Ovo kad kazes dokazano: znansteveni dokaz je kada eksperiment izvrsis tri ili vise puta pod istim uvjetima i uvijek s istim rezultatom. Nadam se da taj spomenuti "dokaz" ipak ne spada u znanstvene dokaze.

onda nije znanstveni... ne... ček... f**k... ipak je. i to na 3 ljudska primjerka :eek:

gpremec 27.03.2005. 01:10

Citiraj:

onda nije znanstveni... ne... ček... f**k... ipak je. i to na 3 ljudska primjerka :eek:
Katastrofa...
Cime se danas mladez bavi, nista ne moze izvesti u prisebnom stanju...

Krajnje zalosno...

horza 27.03.2005. 01:52

Citiraj:

Katastrofa...
Cime se danas mladez bavi, nista ne moze izvesti u prisebnom stanju...

Krajnje zalosno...

mislim stvarno... to su znanstvena istraživanja. naravno, ja nisam bio sudionik (nažalost), nego sam u ovom slučaju bio samo promatrač...

gpremec 27.03.2005. 11:54

Citiraj:

mislim stvarno... to su znanstvena istraživanja. naravno, ja nisam bio sudionik (nažalost), nego sam u ovom slučaju bio samo promatrač...
Katastrofa, katastrofa...

Niti poantu nisi shvatio...: baad :

Lifo 29.03.2005. 01:30

Citiraj:

Znaci, ne ukljucuje se mozak.
Tako je, to se radi podsvjesno
:gringo:

gpremec 29.03.2005. 09:19

Citiraj:

Originally posted by Lifo
Tako je, to se radi podsvjesno
:gringo:

...prije nesvjesno...

Lifo 29.03.2005. 09:42

To ovisi o kolicini unesenih opijata :D

gpremec 29.03.2005. 11:07

Citiraj:

Originally posted by Lifo
To ovisi o kolicini unesenih opijata :D
Moje misljenje je da ne ukljucivanje mozga u radu nema nikakve veze sa kolicinom opijata.

Lifo 30.03.2005. 12:03

Citiraj:

Moje misljenje je da ne ukljucivanje mozga u radu nema nikakve veze sa kolicinom opijata.
Citiraj:

EOD :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:54.