PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Luda shema (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=18860)

Beren 20.03.2005. 23:14

Luda shema

http://www.savetoby.com/

Frajer je lud sto gradi... :)

Veki-os 20.03.2005. 23:26

Podsječa me na Fleksa:D ,tip mislim.

MentalHarikiri 20.03.2005. 23:33

zakon !!!! :clap:

recepti su podebno dobri >>

Citiraj:

1 Toby cut in serving-sized pieces flour for dusting with salt and pepper
:D :D :D

jadan zeko

Madrfakr 22.03.2005. 23:26

Citiraj:

Originally posted by Veki-os
S tom razlikom što je zečeve ipal malo uobičajenije jesti nego pse :D .

Al inače liku svaka čast, jebeno originalan način zarade! A kontam da će zeca pojesti i ovak i onak:D

Fleks 22.03.2005. 23:55

Citiraj:

Originally posted by Veki-os
E pes je bil super. Napravil sam ga na gulaš po bubbinom načinu sa naranđama. Mekan ko janje. Rep sam zamrznul za juhu. :D

ßellerophon 28.03.2005. 03:19

o j*** p*** m*** , ovo jos nisam vidio
on je skupia 20k$ da ne ukoka zeca od ljudi.... ja se stvarno bavin krivim poslom....

Visage 28.03.2005. 07:54

Citiraj:

Originally posted by ßellerophon
o j*** p*** m*** , ovo jos nisam vidio
on je skupia 20k$ da ne ukoka zeca od ljudi.... ja se stvarno bavin krivim poslom....

Urnebesno duhovito, skupio je on štošta, samo tamo ce tesko trositi novac :(

Ocekivao bih malo umnije stavove od generacije informaticki pismene generacije. Dal je ovo iskreno imalo zabavno?

Ovo? ili ovo? ili mozda ovo?

Krivotvorenje svetih knjiga i njihovog pravog tumacenja nije tesko kad se sve sakrije iza "plemenitih" tradicija, "tradicija" pohlepe i sebicnosti zbog koje danas vodena lopta zemlja ima 3% pitke vode.

K , K2 , K3

M

Ž

HR

Inace, jos netko jaaako voli zeceve a jako je draga vecini muske populacije...jako, jako im je d r a g a

ßellerophon 29.03.2005. 02:40

ti si malo zalutao... gledaj objektivno , tip je dobio masu love jer je prijetio ubit jednog obicnog zeca... ja ne zagovaram sad masakriranje svih zivotinja na planetu, niti bi ga stvarno ubio da to napravim ali kao ideja za skupit lovu nema bolje u ovom svijetu kretena

Visage 29.03.2005. 07:38

Citiraj:

Originally posted by ßellerophon
ti si malo zalutao... gledaj objektivno , tip je dobio masu love jer je prijetio ubit jednog obicnog zeca... ja ne zagovaram sad masakriranje svih zivotinja na planetu, niti bi ga stvarno ubio da to napravim ali kao ideja za skupit lovu nema bolje u ovom svijetu kretena
Kao prvo, obican zec?

Zamisli da zaplivas u jeku najvece sezone nekom malom vecom plazom australije malo dalje od obale (doduse ne treba ni toliko)
i prema tebi doleluja ova krasotica , mislis li da ti bio mozda neobican ili obican zalogaj ;)

Sto se tice ovog drznika, provjerio sam malo medju aktivistima i radi se o najobicnijoj sprdacini. On samo prodaje Toby rekvizite,
a misli ih bolje naglasiti sa ovako bezobraznim motivom.

No svejedno, lose mu se pise.

PayPal je obustavio svako primanje (mozete provjeriti klikanjem na donaciju) i pripremio tuzbu kao i cafepress.com preko kojeg je prodavao rekvizite. Takodjer je cujem frizirao cifre koje uopce nije ni priblizno dobio, no vjerovatno je toliko prituzbi stiglo na sve moguce udruge zbog kojeg se nasem prijatelju smjesi fina cifra.

Kad pogledam koje cifre zakon moze odrediti na naplatu i za manje zlouporabe zivotinja...po onoj staroj > Nosit ce gaće na štapu uskoro ;)

Par detalja : 1 (starije) ,2 , 3 (Najnovije)

Ono sto mu spremaju clanovi ALF-a je vjerovatno najgore od svega sto ga ceka, no takav je zakon akcije i reakcije.

Za kraj ovo je puno zabavnije ali u normalnom smislu :

Francuz u ormaru ;)

ßellerophon 30.03.2005. 16:54

ja sam zaboravio na ovo vec... no further comment...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:56.