![]() |
Rodio se sin :)
Evo jučer mi se rodio sin, još jedan mali informatičar. Taj će se odgajat na manualima od asus ploča i igrat se sa kondenzatorima umjesto dudama.
Samo nek bude zdraviji od većine komponenti koje u zadnje vrijeme spaljujem :) |
Čestitam:chears:
Neka bude i sportaš, da ne bude samo geek. Jesi mu već otvorio account ovdje? :D |
Čestitke Mortal. :)
P.S nadam se da se novopečena mama dobro oporavlja. :) |
Čestitke,kako se zove?:)
|
Hvala svima!
Mikael se zove. Ma žena to riješila bez problema, prvo dijete toliko dugo muke sa rođenjem, a drugo u sat vremena nakon što smo došli u bolnicu. Jeee account se otvara u lokalnom kafiću, a ne na forumu :) |
Citiraj:
A kondiće mu daj neke veće za početak, ko jabuka recimo i bez oštrih dijelova:D Uglavnom, puno sreće cijeloj happy family:goood: |
:)
Welcome to the World Mortal junior :chears: Udes u Maxiju prvom prilikom prijatelju :beer: Prenesi moje čestitke Magdi :) http://www.youtube.com/watch?v=1kCe_4HBAbo |
Čestitke, i samo neka je zdrav a sve ostalo će biti :)
|
Cestitam i sve najbolje!
|
:chears:
|
Čestitke :)
I drži ga što dalje od PCa koliko god dugo možeš, PC je vrag :D |
cestitke tebi i novorodjenom razbijacu kondenzatora :)
|
Čestitke!
|
Čestitam :chears:
|
Čestitke Mortal. Živija nam Mikael :chears:
|
Čestitam...
|
Čestitke :chears:
|
Aj nek nam je živ i zdrav, zajebi sad hardver i dobro ga zalij u omiljenoj birtiji ;)
Ja sam imao sreću/nesreću da se moj prvi rodio na carski pa žena nije došla 8 dana s malim doma - zalijevali smo nekoliko dana konstantno, potrošio sam više para nego za svatove :D |
Čestitke!
Fora mi je kaj se roditelji u današnje vrijeme odluče za ovakva imena.. a i moram priznat da mi je odma pao na pamt onaj mali iz heroesa, Mika, koji hakira svaku elektroničku napravu :) |
Čestitke na prinovi!
ja se još uvjek trijeznim od rođenja svog sina...a rodil se prije 6mj:D:D |
čestitke ! :)
|
Ne smije mi žena znat, ali mikael je zbog Mike Hakkinena i ostalih finskih vozača koje obožavam :)
|
a ko zna ,možda i bude wrc vozač!?
|
Čestitke,živio malac 300 godina:beer:
|
Čestitke tebi i tvojima, a malom puno sreće i zdravlja :chears:
Zalij to dobro :D A čuj, još se stigneš predomsilit za mix ime - Mikkonen :D (šala) |
Čestitke sto si drugi put postao otac i tvojima na prinovi..
pokusaj ga odgajat da mu bas ovo ne govoris cesto :D : kad smo mi bili mali igrali smo se na ulici a ne online :D |
to je bilo inLive igranje :D
|
Čestitam tati i mami, i puno zdravlja i sreće malom :)
Citiraj:
Zašto me ovo ne čudi :D |
cestitam !
|
Čestitam !
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:20. |