![]() |
Ko ima jaču makinu od mene?
1 privitaka
Ko zna, zna...Ko nezna, njegov problem.
BTW, dok črkam Linksovce da mi riješe reklamaciju na ovome se sada vozim:D |
1 privitaka
A ovo je proc. 1.2 Ghz, C revizija, grije klo omanja peć:D
|
whoaaa... amd combo, to se zove peelah... :D
doduše znam ja puno ljudi koji voze thunderbirdove dandanas, ali nitko od njih nema amd761... samo se žale po ljetu zbog skoro pa 70°c... :) |
Eh, ali taj chipset je majka svih majki:D Evo, već nekih 5 i nešto godina, prežiovio nekoliko instalacija, winbloza, napatio se ko crnac, a stabilno do bola. Jedino sam morao mjenjati kondiće na Epoxici, jebiga, napukli od vremena i istrošenosti:rolleyes:
|
je, chipset je zvijer... stvarno šteta što je amd digao ruke od daljnjeg razvoja chipseta al to je već prožvakana tema...
|
Re: Ko ima jaču makinu od mene?
Citiraj:
Kad smo vec kod "makina"... http://img238.exs.cx/img238/3067/28617qg.jpg http://img238.exs.cx/img238/4928/28627ed.jpg |
Gade, sjebo si me teško:D
Obični 761... |
Citiraj:
AMD 286S 16MHz 4 MB RAMa ATI Wonder XL Tekram DC-600 RAID 1 ATA kontroler s 4 MB cachea Creative Labs SB32 CT3600 3com EtherLink III USR Courier V.34 Citiraj:
|
Pa i je 761 + VIA SB...Koliko ja znam nije bilo čistih AMD 761 chipseta, uvijek je u kombinaciji bio VIA SB:confused:
|
Citiraj:
751 (Irongate) NB i 756 (Viper) SB su inicijalno cinili AMD 750 chipset. Kao sto sam rekao, 751 NB je u najvecem broju slucaja dolazio s VIA SBom. Ne uvijek, ali cesto. |
Citiraj:
|
Re: Re: Ko ima jaču makinu od mene?
Citiraj:
|
Citiraj:
@Bubba (OT, sorry) - Sennheiser HD 270, šta mi možeš kazat o njima? Je li to u rangu s nekim njihovim modelom iz Linksa ili nešto svemirsko? mp3-ice, igre (ako ih igraš:p), filmovi... |
Citiraj:
|
Ovo je 761 ne 751 northbridge...
Btw tor jel to možda epox 8K7A(+) ? Ajde reci da i usreći me :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma imam jednu takvu sa sjeb*nim biosom, ma ništa neću pokušavat samo ću još i tvoju pokvarit :)
|
ajde CK uzmi od tor-a plocu, izvadi bios i samo probaj svoju da vidis da li radi, ako radi super, ako neradi da ozivim duh Bruce Lee-a na toj ploci :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Oldtimer club
Moj skromni doprinos poznavanju pretpotopnog hardvera, možda bi bilo dobro da Bubba kaže koju o navedenom, ja se baš ne kužim
|
...možda bi trebalo pojasniti zakaj na istom čipu piše AMD i INTEL ?
|
...a ovo ne kužim kaj je ?
|
Ima još...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pitaj Jozu koliko sam njemu sme^H^H^H... ovaj, hardvera prodao... :) |
Zanima me kakvo je ono ležište iznad procesora ? Kaj je tu bilo uštekano ?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:19. |