![]() |
Acer Aspire 3000 Service Manual
Kako sam naslov i kaze, zanima me ako tko ima service manual (ili service and maintenance guide) od Acer Aspire 3000 (moze i 5000 jer mislim da su fizicki dosta slicne)?
Naime, navedeni manual ne mogu nigdi na netu nac (a da je besplatan :hitthewal::hitthewal:). Treba bi rastavit laptop da mu promjenim termalnu pastu i zanima me postupak pa ako netko ima manual bilo bi mi drago da ga podijeli sa mnom. Totalno mi glupo to Acer nema na sluzbenoj stranici ili nesta slicno... naprotiv, za HP koji posjedujem imaju i video tutorili a ne samo pdf manuali... :fala: |
Vidi da li ti odgovara koji od ovih modela
http://www.azbooki.ru/literatura.php...bukov-acer.txt |
Citiraj:
Kad sam ga prije rastavlja da bi skida ventilator bia sam iznenadjen koliko je jednostavno pristupit mu... samo se skine jedna plasticna plocica sa donje strane i to je sve. Tada sam vidia da je i procesor dosta blizu i skuzia da mogu lako skinit heat sink i prominit pastu ali sam se zeznia jer nisam pazljivo gleda. Naime, jedan saraf koji drzi heat sink iznad procesora se nalazi po strani i zavucen je ispod donje plastike laptopa koju nije moguce jednostavno (na meni poznat nacin) skinit pa sam ode pita za pomoc. Hvala svejedno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:59. |