![]() |
temperatura Gainwardove 6600GT "GS"
Naime, prema driverima temperatura bez opterečenja u WIN je 50°C, a kada odigram nekih pola sata NFS Underground 2 temp. zna doći i do74°C, jel to mene driveri lažu ili šta!?
Kakve su vaše temperature, i čime najbolje vidjeti koliko ona uistinu jest!? Hvala |
Ma i ja sam imao problema sa temp te mi se kartica nije dala clockat,otkad sam kupio zalamana vf700alcu kartica se preporodila, ide do 600/1200 a temp je 31 stupanje tj 54 pri opterecenju!!!:beer:
|
neke jako velike razlike....:rolleyes:
|
Citiraj:
|
Reci mi kak si zadovoljan stom karticom,koliko clockana radi u 3dmark2005
|
Citiraj:
@alien_2 To je normalno. Ako stavis drivere 71.84 onda je jos 5-10 stupnjeva veca temperatura. Ja sam taj problem rjesio boljim rasporedom ventilatora u kucistu. Stavi jedan na bocnu stranicu da puse direktno u graficku, jedan naprijed da upuhuje zrak i ispod graficke jedan ventilator koji ispuhuje zrak (onaj sta zauzme jedan PCI port). |
1 privitaka
Citiraj:
Btw, dali uopće može zalmanov vf700alcu na 6600 PCI-E!? Ovo sa hlađenjem bi trebalo biti nekako ovako |
Napokon ulovio neku kunu i kupit ću onaj PCI vent i jedan 120mm, e sada, vjerojatno oba treba spojiti na 4-pin konektor direktno na napajanje!? Ima li kakve veze na koji 4-pin konektor to spajam.
U sigu su svi detalji... P.S. Kakvu buku proizvode ventovi na PCI cardu?? :beer: |
Napokon ulovio neku kunu i kupit ću onaj PCI vent i jedan 120mm, e sada, vjerojatno oba treba spojiti na 4-pin konektor direktno na napajanje!? Ima li kakve veze na koji 4-pin konektor to spajam.
U sigu su svi detalji... P.S. Kakvu buku proizvode ventovi na PCI cardu?? :beer: |
MOje isprike na 2 ista posta...
|
Re: temperatura Gainwardove 6600GT "GS"
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:09. |