![]() |
Pomoć za C++
ovako, prvo isprika što mi je prvi POST pomoć, a ne predstavljanje ili nešto drugo (pomoć drugima), ali evo obećajem da ću uskoro i to srediti, samo što mi je ovo hitno!
ovako, trebam napraviti program u C++ koji će a) upisati rečenicu i svaku riječ staviti u novi red, a rečenica će završiti unosom točke. ima pod b,c i d....ali za sada s ovim ću biti zadovoljan, evo ja sam pokušao i kompajlirao, ali nisam dobio dobro rješenje..... a za one koji ne znaju...getche(); funkcija je posebna funkcija u conio.h biblioteci, koja upisuje sve što je uneseno sa tipkovnice (get char echo) (to kažem jer biblioteka nije u standardu C i C++ jezika.) ako netko ima bolje rješenje od getch(); kao što sam vidio nešto keystrokes(); i slično nešto, bio bih zahvalan. hvala puno unaprijed!! Code:
#include |
Rješenje tvoga problema.
Kod dinamički pregleda upisano znak, te po tvojim uvjetima odredi šta da radi s njim. Code:
#include |
A ovo je ako trebaš upisati cijelu rečenicu prvo. :)
Code:
#include |
odg
da, ova druga varijanta, sve radi!!!!!
dužnik sam ti, hvala puno!!!!!!!!!!!!! :respekt::respekt::respekt::respekt::respekt::respekt::respekt::respekt: s tim da prijatelju ovo unos='a' -> dakle moraju biti jednostruki navodnici i char recenica[]={}; ovako ce biti manje memorije zauzeto, kada racunalo samo odredi koliko je treba :D |
A evo i rješenje na zadani problem u duhu jezika C++:
Code:
#include |
Citiraj:
|
hvala Petre, istina da ne kužim ama baš ni 2 naredbe u kompletu xD ali potrudit ću se :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:45. |