![]() |
Extracting kod instalacije
Naslov nece otkriti moj problem, ali tu cu napisati o cemu se radi. Jos kad sam windows7 stavio, ostavio sam premalo mjesta na C: discu. Sad ocu instalirati cod5 sa njegovih 7 patcheva i nemogu. Sto god izbrisao dojdem maksimalno do 4. patcha i dalje nema mjesta za extractiranje. Sad je moje pitanje dal se moze nesto napraviti da on kad se nesto instalirava automatski fileove extractira na recimo D: disc ili neki od drugih discova.
Hvala! |
Ne, ali si instalaciju Cod-a mogao puknit na drugu particiju.
|
Citiraj:
nista ne stavljam na sistemski disc! |
pa resize-aj si particije. ovak ces se uvjek zajebavat
|
Citiraj:
|
sve se moze ;) potrazi na netu gparted live cd i upute.
|
Citiraj:
|
Može se napraviti i iz winsa sa Acronis Disk Directorom, Partition Magicom,... Oba programa se nalaze i na Hiren's Boot CD-u.
|
Probao sam sa sva 3 programa i jednostavno kad D discu uzmem npr. 5gb mjesta i hocu extendati particiju C: to nije moguce, nego taj unused space mogu samo natrag spojiti sa D discom!
|
Onda s istog Hiren's Boot CD-a bootaj Mini Windows XP, u njemu imaš odličan Partition Wizard koji bi taj posao trebao odraditi kako treba. Ne zaboravi napraviti backup, da ne bi bilo nismo znali.
|
sa gparted live cd-om to sigurno mozes napravit. samo pazljivo procitaj upute.
kada resize-as/smanjis d particiju onda c samo prosiri na taj slobodni prostor koji je ostao |
Kupila sam novi laptop bez windowsa (procesor mu je Intel Core 2 Duo) pretpostavljam da je to 64 bitni. Na njemu je bia free dos kao za instalirat, al ja sam to škartala i ubacila sam cd za win 7. Ugl. problem je u tome sto kod instalacije uvijek pise Expanding Files 0% (kako da to pokrenem) Je li triba nesto cackat po BIOSU.. btw probala sam sa 2 dvd od win7 i ista stvar... ili sam mozda nesto zezla sa particijima...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:52. |