![]() |
HP8220 ne radi ekran
Pitanjce jedno, dali netko zna koji jos mozda ekran pase na doticni laptop, ovaj se je "razlil"?
i koliko je to pametno sam mjenjat? thnx |
ja mislim da ti samo velicina ista treba, barem je kod men tako bilo kod della, uzeo sam skroz drugu seriju i pasao je
|
Na zadnjoj strani ekrana imaš oznaku P/N (Part Number). Traži ekran s istom oznakom jer nije stvar samo u ekranu nego i u flat kabelu kojim je spojen s matičnom pločom. O tome bi ti Mortal mogao dosta napričati obzirom da je zbog svoje nepažnje spržio 2 ekrana.
|
ma mislim da p/n broj nema veze jer bi bilo koji ekran iste veličine i tipa kao pokvareni trebao raditi,samo treba promijenit flat kabel....osobno sam promijenio sigurno stotinjak ekrana do sad i nikad nisam imao problema osim jednom kad se tresla slika pri pomicaanju ekrana al to je riješeno selotejpom:lol2:...eto baš sam jućer ubacio iz nekog hp-a ekran u msi laptop.radi bez problema..
|
okidoki, hvala!! jos samo treba nabavit ekran;)
|
|
Nije ti nikakav bauk promijeniti LCD. U puno slučajeva 4-6 vijaka. Ako nisi siguran da li flat kabel paše, ponesi lap pa probaj na licu mjesta.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:37. |