![]() |
grafa radi samo u drugom pcie utoru
bok,imam http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=3002 plocu i imam jedan cudan problem,nabavio sam novu radeonku 5870 ali nece da radi u gornjem plavom pcie utoru dok u narančastom radi bez problema,uredno je prepoznaje i radi na pcie 16x.kad je u plavom utoru komp samo tužno tuli,daje beepove da grafa ne radi...u drugoj crosfire konfiguraciji također ne radi u gornjem nego samo u donjem utoru dok u kompu sa jednim pcie utorom radi bez problema.samo da napomenem da stara radeonka 4870 radi u oba utora tako da nije do ploce ni biosa (stavljem na default) a ni do drivera jer ne radi ni kad isključim disk
nije neki problem jer grafa radi ali me nervira i smeta mi jer imam ispod grafe izvedeno hlađenje kompa pa mi grafa u donjem utoru smeta... pa ako netko ima kakvu ideju...:chears: |
Da pokušaš sa novim BIOS-om?
Prvi put čujem za ovo... |
pokusao sam flashati bios na svojoj ploci,stavio najnoviji,pa malo stariji...ne pomaže ništa,a i ta druga crossfire ploca na kojoj ne radi u prvom utoru je nova novcata sa najnovijim biosom...
|
Znači, grafa ne radi na dvije različite ploče u prvom utoru, a u drugom radi?
Dok druga grafa radi na jednoj i drugoj u oba utora? Zanimljivo... Grafa ti je nekompatibilna sa prvim utorom:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:06. |