![]() |
Mp3 player playlist
Po kojem principu MP3 player slaže pjesme? Neznam kako da ih stavim onim redom kako ja hoću.
P.S. Imam flash MP3 player koji nema playlistu ili da mogu programirati redoslijed pjesama. |
Najvjerovatnije po abecedi.
Preimenuj stvari tak da idu 01 - blabla.mp3, 02 - ablabla.mp3, 03 - daaaaaa.mp3 itd. |
Ni po abecedi titlova ni po abecedi filea.
|
napini su ti radili po redosljedu prebacivanja...
|
Čak ni po tome ne želi. :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozda ocitava ID3 pa one stvari koje imaju stavljen album/tracknumber stavlja po redu a ostale po abecedi. |
Već sam prije probo. Ni po tome. :confused:
|
Citiraj:
Tko zna, mozda ti je na player shuffle ukljucen :D |
Probo sam.
Nisam našao nikakvu sličnost pa sam sve filove I sve podnazive nazvao po brojevima i po redu ih prebacivao. Open nikakve veze. Ali kad porbam opet ih prebaciti on ih rasporedi po istom redu. Znači nekakve veze ima. :rambo: |
Možda po datumu?
|
Nabavio sam MP3 tag assistent.
U njemu sam otvorio mp3 player i on ima mogućnost poredanja po svim mogućim tagovima. Išo ja uzet prvo po redu, no imenu filea i poredo mi po istom redu kao i mp3 player. Kao što sam rekao, sve sam ih nazvao brojevima a lista nije išla po brojevima. U čemu je fora? |
Da se ti ne muciss a tim...posalji meni taj mp3 player a sebi kupi neki drugi :D
^____^ |
Evo u čemu je bila fora.
Poredo ih ovim redom 1,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,2,20,21,22,23 Kužite? Samo mi je prvih deset krivo poredo jer ih nije svrstavao po brojevnom redu nego na istom principu kao i abecednim. |
Citiraj:
|
E fakat. Mogu I staviti nule ispred prvih 9 brojeva.
ANyWaY, hvala na pomoći. Topic closed!:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:52. |