![]() |
ksko skinuti hladnjak
Znam da je ovo glupo pitanje ali kako skinuti termaltake super orb sa proca i kako skinuti hladnjak na matičnoj ploči?matična je abit kt7
|
Da to i mene zanima pošto sam bio probao pa nisam mogao skinut isto kod njega
|
a sta koji qu..c vrijedjas covjeka....
puno jednostavnije je da ti to netko pokaze nego da ti se ovak objasnjava.... |
Citiraj:
|
Pogledas koju marku kulera imas, odes na njihov sajt, nađes kuler, i pogledas gdje imas upute za postavljanje. Tak sam se i ja naucio.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sjećam se i ja sam imo spire falconrock 2 u kompu, skoro ga je nemoguć odvrnut, još ima sužene one capice, pa sam ga jedva stavio, a maknut se nisam usudio jer bio odlomio kvakice sa socketa. |
znači thermaltake super orb je nemoguće skinut?:confused: :smoke:
|
SADA sam bar siguran od lopova (nitko mi nece ukrast starudiju od proca):(
|
Ma može se samo je zajebato. Puno ljudi je skršli jezgru proca pokušavajući...
|
hehe, da... uostalom nije bez razloga upravo thermaltake patentirao copper shim...
|
TT orb kuleri se postavljaju zakretanjem. Koliko se sjećam lim od podnožja kulera se postavio na kukice od socketa i onda se zakretanjem stezao. Zakretanjem u suprotnom smjeru se oslobađa.
Za smjer nisam siguran, a za grif vježbaj na twist-of pivi! |
Probo sam nede.sljedeći pokušaj FLEKS
|
Mora ići!
Koristi malo snagu! Vjerojatno ti pasta ili žvaka drži kuler zaljepljen na jezgru pa se neda lako okrenuti. |
Citiraj:
Uglavnom pazi da ne bi bio još jedan od onih sa skršenom jezgrom zbog Tt-a. |
Koliko se sićan triba ga se zavrnit obrnuto od kazaljke na satu...
U svakom slučaju triba se pomolit duboko udahnit i upotrebit hebenu dozu snage, pazi da ne veslaš livo-desno jerbo ode jezgra u tri ....., ako nema coper shima, jedva sam se čeka rješit jebenog orba iz istog razloga :fuming: Btw, šta se tiče žvake, skidali smo stock kulere sa PIV tako da bi proc stisli u moršu pa francuskim ključem -torzija, dobar postotak uspješnosti :clap: |
A niste se sjetili sve dobro zagrijat sa fenom za kosu i onda ta žvaka više ne lijepi nego je lako moguće skinut cooler...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:42. |