PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Poslovna ponuda.Voditelja/direktora firme tražimo !!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=18614)

Cybershark 13.03.2005. 23:20

Poslovna ponuda.Voditelja/direktora firme tražimo !!!

Voditelja/direktora firme i udruge.

Tvrtka iz Zagreba osnovana 2004 ulici traži voditelja/direktora firme.

Djelatnosti firme :
Internet caffe i igraona.
Prodaja i servis informatičke opreme.
Izrezivanje i obljepljivanje kombija i izloga.
Prodaja konzola Playstation ,Xbox, Nintendo i dodatne opreme.

Posao:
Voditelja poslovanja cjelokupne firme. Motiviranu, odgovornu i pedantnu osobu sposobnu za unapređenje i vođenje poslovanja tvrtke. Dizajn i rezanje samoljepljivih folija i obljepljivanje kombija i izloga. Slaganje PC konfiguracija i servisiranje istih. Kontakt sa dobavljačima i kupcima. Ispisivanje računa i kontakt sa knjigovođom te plaćanje računa i poslovanja u banci. Organizacija marketinga.

Prednost:
Motiviranost, poštenje i ideja.
Poznavanje informatičke opreme i slaganja konfiguracija.
Rad u vektorskim programima ( Corel, Freehand) i Photoshopu ili iskustvo u radu sa ljepljenjem i rezanjem samoljepljivih folija.
Poznavanje informatičkih igara i osnova LAN-a.

Nudimo :
Plaća od min.4000 kn do neograničeno. Povećanjem dobiti firme povečavate i svoju plaću, dakle zarada vam je vezana uz vašu sposobnost i zalaganje.
Mogućnost ulaska u vlasničku strukturu firme.

Kratak životopis molim poslati na adresu cybershark@net.hr.

ludaman 13.03.2005. 23:23

ako zelite ja se mogu ponudit u slaganju konfiguracija i popravljanje istih, al imam 17 god, mlad sam al znam dosta stvari! :)

Cybershark 13.03.2005. 23:28

Hvala na ponudi ali zasada baš tražimo nekoga tko bi se primio svega ovoga. Normalno sa povećanjem poslovanja trebati ćemo nekoga za ovo što si ti naveo. Svejedno možeš poslati kratak životopis na navedeni mail da te imamo u vidu.

pozdrav

BrunoZG 14.03.2005. 00:04

E moj šark,

Cim ti dajes 4000 kuna za radno mjesto koje se zove direktor, covjek mora znat rezat naljepnice, i sve to skupa trazis na PC expertu...

nekej tu ne valja...

Al ak covek bas nema nikakvog opsla, a fala bogu kod nas ih dosta ima zakej ne..

By the way kaj ti znaci da je tvrtka "osnovana 2004 ulici" nema tvrtka adrese?:)

Tooma 14.03.2005. 00:56

sve je ovo ok ali mi nikako ne ide u glavu kako ce ta osoba bit voditelj/direktor
ako san dobro razumia bit ce jedini u firmi

Konan 14.03.2005. 04:42

Citiraj:

Originally posted by Tooma
sve je ovo ok ali mi nikako ne ide u glavu kako ce ta osoba bit voditelj/direktor
ako san dobro razumia bit ce jedini u firmi

voditelj/direktor/CEO/predsjednik nadzornog odbora/prodavač/prvi časnik/kuhar/ :D :D :D :D :D

Bran 14.03.2005. 08:15

Citiraj:

Originally posted by Konan
voditelj/direktor/CEO/predsjednik nadzornog odbora/prodavač/prvi časnik/kuhar/ :D :D :D :D :D
Tak nekak sam i ja skužil. Direktor sam sebi. Nije ni to loše. Šteta kaj nisam iz Zagreba.

Cybershark 14.03.2005. 09:32

Citiraj:

Originally posted by BrunoZG
E moj šark,

Cim ti dajes 4000 kuna za radno mjesto koje se zove direktor, covjek mora znat rezat naljepnice, i sve to skupa trazis na PC expertu...

nekej tu ne valja...

Al ak covek bas nema nikakvog opsla, a fala bogu kod nas ih dosta ima zakej ne..

By the way kaj ti znaci da je tvrtka "osnovana 2004 ulici" nema tvrtka adrese?:)

Firma je u maksimirskoj ulici. Trenutno radi dvoje ljudi za stalno (jedan od tih je voditelj) a uzima se i pripomoć po potrebi. Poznavanje rada na sa vektorima i rezaču je prednost a ne uvjet a na PCekspertu je oglas pošto se firma bavi i prodajom informatičke opreme i planira razvoj u tom smjeru. Da, to nije ponuda za mjesto direktora koji će sjediti u fotelji i gladit jaja već mora i raditi. Barem u početku...a ako uspije organizirati posao kako treba uzeti će se još ljudi po njegovom izboru .

Minimalna plaća je 4000 kn. Nekada je i 10000 a može biti i više, pošto je vezana na promet firme ako si sposoban i povećaš profit, plaća je tim veća...ako bude manja znači da čovjek ne obavlja svoj posao kako treba i nema smisla ni da radi na tom mjestu.

Ako se čovjek pokaže dobar može ući u firmu i kao suvlasnik.

Ustvari tražimo radinog i poštenog čovjeka koji bi se prihvatio navedenog posla.

flare 14.03.2005. 16:00

e, shark...jel' moze to honorarno?:D ...treba mi lova ;)

steta samo sto ne znam skoro nista od onog sto se trazi...:)

:D

marac 14.03.2005. 16:09

Hm, ti tražiš AllInOne a to tako ne hoda baš najbolje :rolleyes:

Kao drugo, kakva je to firma koja se "boji" kazati svoje ime, ima free mail adresu???

Nekako mi je sve to mutno, po ovome sto si napisao to nemogu 10-orica ljudi obaviti kvalitetno a ne jedan zaposlenik.

Sve u svemu dosta neprofesinalno:(

tor 14.03.2005. 16:52

Slaganje konfi i menagment? Uf....onaj ko zna složiti konfu i raditi sve ovo ostalo teško da bude slagao konfe.:D

horza 14.03.2005. 18:34

ajd skinite se čovjeku.
tko je ozbiljan neka se javlja na mail.

zatvaram i stavljam na sticky, Cybershark javi kad da skinem sticky, ili bilo kaj drugo.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:27.