![]() |
Turn off monitor.
Ovak ja bih htio da mogu stavit neki shorcut na desktop koja bi nakon dvoklika na njega ugasio monitor. Važno mi je da ugasi samo monitor, a ne i HDD tak da ga mogu natrag upalit putem daljenskog dobivenog uz TV karticu, znači pomaknut "miša" i on je opet upaljen.
Unaprijed hvala :beer: |
koji program koristis za kontrolu misa daljinskim?
zasto taj program ne bi moga upalit monitor ako je disk ugasen? |
Miša kontroliram daljenskim od TV kartice.
|
Napravil sam ti program kaj bu samo gasil monitor.
Kad ga pokrenes on izgasi monitor i onda ti pomakom misa ili cega vec ukljucis monitor. Koristil sam autohotkey za izradu: http://web.vip.hr/crodvd.vip/files/izgasi_monitor.rar |
Koju si fakin naredbu upotrebio?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To je skripta za AutoHotkey. Na isti nacin se mogu raditi i druge stvari tipa upaliti screensaver, minimizirati trenutni prozor, killati ga... Samo se treba znati koji API poziv koristiti. |
Ma znam da je skripta, samo nisam znao ovo drugo. Dao si mi ideju za nešto...Odlično, imaš pifu od mene;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW jel bu se to neka FileDelete skripta radila ;) |
i ja bi te častil pivom, ali imam gripu 39.5c i nemrem nikam. :smoke:
EDIT: Mrak radi. Ovo mi je trebalo da mogu iz krevet ugasit monitor jerbo imam gripu i neda mi se stalno ustajat. :beer: |
|
Citiraj:
|
e da , kak se napravi onaj bat file kojeg kad pokrenem zbrise sve ono kaj ima ekstenziju koju sam navel u njemu ?
|
Citiraj:
@Ice: del *.ekstenzija bude zbrisalo sve fileove u trenutnom diru kaj imaju nastavak koji si navel kao ekstenziju. del /s /q *.ekstenzija brise sve fileove u trenutnom diru i svim njegovim poddirektorijima :D |
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
|
No kad ste već započeli u velikom stilu može jedno pitanjce ……..
Da li je moguće instalirati program na komp na kojem nisi administrator ? Kad windowsi stalno izbacuju '' you do not have permission ……''(ili nešto u tom stilu) , naime frend mi je rekao da bi se moglo instalirati na jednom kompu a na druge bi se registry kopirao. Kak je ovo delikatna operacija ne bi baš išao tako daleko a da nekoga prethodno ne pitam. Kaj mislite…..? P.S. Namjeravam samo instalirati PC igru na školske umrežene kompove, a ne provaliti nekamo ili nekome nešto ukrasti…( za sve nadobudne ) Costa daj nabaci još koju foru koju smatraš korisnom u windowsima…. |
meni je u skoli ( jos neznam kak ) uspjelo napraviti vlastiti racun sa administratorskim ovlastima pa smo tak onda instalirali igrice na kompove :D
|
LOL
|
Citiraj:
|
: cheers2 : goood : : cheers2
|
A more neko napraviti ikonicu za gašenje kompa?
Treba mi za gašenje prek daljenskog. |
Citiraj:
vrati se na prvu stranu i pogleda sredinu/kraj strane |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:52. |