![]() |
ATi grafička - dva ekrana - problem...
Frend ima problem:
Citiraj:
|
Koje drivere imaš na toj 9600?
|
Jebote i mene tako nest slicno zanima. Danas nisam mogao povezati gecube 9550XT sa telkom. Onda sam skinuo flash bios,stavio PAL umjesto NTSC,i sada sve radi za 10. Sve postavke se aktivirale. Je li moguce da control panel od atija,automatski kuzi kakvu telku imas spojenu na grafu?
|
@Jelc: driveri su s originalnog CD-a od grafičke
@Bruno_Rv: postavke su od početka na PAL ali i dalje neće.. @all: jel ima koji program koji bi dao postavke kao ove na laptopu? znači da mogu TV stavit kao sekundarni monitor? |
Citiraj:
Možeš u opcijama chekirati TV kao primarni. Tak bi trebalo delat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj bunit čovjeka:) |
Mogu li raditi u npr. Wordu na monitoru i istovremeno klincima pustiti film da gledaju preko tv-a? Kako izvesti tako nešto?
gigabyte 9600 xt, zadnji omega driveri, tv spojen preko chincha |
Citiraj:
|
Da, ali to sam već uradio.
Probao sam razne opcije na overlayu uključiti i isključiti. U načelu, takav prikaz je teoretski moguć? |
Citiraj:
Jedino kaj znaju usrati u nekim verzijama drivera pa ne radi kako bi trebalo. Jebiga, već dugo nisam ništ spajo na TV (osim IN-a) pa sam već i pozaboravljo...budem probao sutra pa ti javim. |
Citiraj:
... http://img213.exs.cx/img213/8343/tvout6zh.th.jpg ... |
Radi bez problema, samo moraš za Divixe imati vanjski pogram koji iscrtava titlove ako nisu zaljepljeni na sliku.
|
Citiraj:
U pravilu dovoljna ti je samo ffdshow + mplayerc kombinacija za gledanje svih Divxa i DVDa... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:21. |