![]() |
preporuka za laptop do 5300 kn
trebala mi bi preporuka za laptop do 5300 kn iskljucivo iz Hgspota, laptop je za prijatelja studenta i laptop ce sluzit za multimediju, i pokoju igricu.
trebao bi bit 15 colni ekran. ja sam nasao ovog, pa jel valja cemu i jel se isplati kupit ? HP Pavilion dv6-2120em, 15.6" http://www.hgspot.hr/44949/prijenosn...ion-dv6-2120em hvala |
za te pare nikako, stara tehnologija, i previse para za takvo nesto. moze se nabavit bolji laptop za 4 hilje. I s tom grafickom tesko da ce moc igrat ista od novijih igara eventualno sve na low detaljima u losoj rezi isl.
Nego zasto bas HGspot, s takvim se odabirom masu ogranicava u izboru i tesko da ce nac nesto najbolje za tu lovu. |
Mene isto zanima kao i kolegu neki laptop do 5000 kn sam ograničen. Islo bi na 12 rata, dućan bi trebal biti iz Zagreba.
Netrebam veći ekran od 15.6 da mi ga je lakše nositi naokolo. |
Citiraj:
pogledaj ovaj model. Ne znam ti sad odakle je ovaj diskont al sam u njih naso ovaj model ^^ Kolko se sjecam u Arhiteha se moglo uzet na 12mjeseci bez kamate. taj ducan ti je u zagrebu tamo sam uzeo sebi i starom laptop, vrlo pozitivno iskustvo. Provaj njih zvat pa pitat |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:19. |