![]() |
Preporuka za divx/dvd player
molim vas ako mi možete dati koji savjet..
SAJB! |
Evo, prije no što uleti Costa i nahvali Mediaplayer Clasic, moj
savjet ti je da skineš sa neta K-Lite codec pack, instaliraš, i onda osim što imaš sve potrebne codece za divx, imaš i BSplayer za reprodukciju filmova. Za gledanje DVDa si skini PowerDVD i to je to. Čića mića, gotova je priča :D |
Citiraj:
Ako se mislis i igrati uz gledanje filmova,iz osobnog iskustva,a i vise njih,savjetujem bjez od codec packova!instaliraj bsplayer ili Mediaplayer Clasic, ,xvid,divx,ac3 and uzivaj!;) |
Citiraj:
jednim filmom nisam imao problema, stvarno nemam nikakve zamjerke. |
ma imam klite i bs player...krivo sam se izrazija...mislija sam na multimedijalni uređaj koji čita divx-e i dvd i ostale pizdarije...neznam koji je stručni naziv za to jebiga...
|
hav mač para imaš?
za nekih soma i sitno kuna pioneer dv-470 ili 575 - ne može bolje. jeftinije - http://www.eplus.hr/3-izlistgrupe.asp?xsifra=SD340 - isto vjerujem da za te pare nemreš bolje. |
I dalje ne kužim kako se netko može oduševiti "nakupinama" codec pakova. Pa nije to program pobogu, pa da ima neke opcije koje neki drugi nema. NE TREBAJU CODEC PAKOVI...po stoti put.
|
Citiraj:
pojedinačnih codeca, kada sa jednom instalacijom dobijem sve. A tako i tako koristim sve ukomponirane u taj pack :rolleyes: |
Re: Preporuka za divx/dvd player
Citiraj:
Ja sam kupio teski jeftikaner Excello Divx-588. Ono sto sam ja isprobao divx i xvid reproducira bez problema, subtitlove tipa sub ili srt takodje bez problema sa vrlo dobro odabranom velicinom fontova (prikazuje ćčšđž). Problem je sto ga je (barem kod mene u Rijeci) vec tesko nabaviti jer je razgrabljen, ja sam ga platio 399kn a poslje je bio u Metrou po 365kn. Isti ima problema ako je u xvidu ukljucena opcija GMC. Garancija je 2 god (pitanje sto pokriva :) ) ali za tu lovu... Dizajn je malo "neobican", nekome se svigdja nekima ne, displej je neupotrebljiv jer se iz fotelje nevidi (postavljen je "odozgo"). MOzes na njega direktno spojiti 5.1 zvucnike. Subtitlove za avi ne ucitava sa DVDa vec samo sa CDa i moraju imati identicno ime kao film (ime.avi i ime.srt ili sub) Za VIVAX DVD/Divx player se prica da je ispod haube identican Excellu za manje vise istu cijenu cca 400kn Klasa iznad bi trebao biti Phillips 630 koji ima odlicnu podrsku od strane samog proizvodjaca za nove firmwaree kosta u metrou manje od 600kn. 5.1 zvucnike mozes spojiti premo optickog izlaza. U ovu cijenu spadaju jos LG 8631V i 8731V a sad su izasli i serija 9xxx, pa yamada 6700 .... ima igraca koliko hoces Onda ti idu skuplji igraci tipa Pioneer 470, 575 pa razni KISS modeli.... |
ma sve je stvar šta se više preferira... da li zvuk, da li slika, da li divx podrška i sl.
osobno smatram gledanje divx-a preko dvd ogromnim bullshitom od kvalitete slike, zvuka itd... naravno mišljenje je ko guzica - podijeljeno. imao sam pinoeer dv-350 i super je delao dok nije krepalo nešto sa dekodiranjem slike i onda sam ga prodal pod cd plejer. htio sam uzet pioneera 470 ili 575, ali mi baš kvaliteta slike nije nešto bitno, a za stereo znam da ima i bolje... na kraju sam se zadovoljio sa denon-om 1710 :) divx ostavi za tv-out ili zemi nekog turbo jeftinjaka koji ima sve te firmware-ve za hrvatska slova, kuhanje kave i jutarnju masažu, tj. koje jaše pol balkana i pišu fw za njih. |
nemam tv u sobi a neda mise se vuc kabel od 15 metara i zato bi isa na ovu opciju...
još ću malo proučit vaša mišljenja ali hvala na savjetima |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:56. |