![]() |
koji torrent klijent?
Koristim BitComet 0.57 i ako nedajbože skidam nešto preko njega kompletan net mi se uspori.
Stranice moram čekat skoro cijelu viječnost da se otvore. To se ne dešava svaki put, ali ako skidam 2 stvari preko BitComet-a onda ne mogu skoro ništa drugo na netu. Koji je po vama najbolji torrent klijent? |
Ja sam ih dosta isprobao i meni je BitTornado bio najbolji.I on dosta uspori vezu ali nisam našao nijednog koji ne uspori vezu,ipak on to skida sa više kompova,pa još i uploadira,mora usporiti vezu.
|
veza se uspori zato sto ti je upoad maksimalan...(ZAGUSEN)
|
ABC ili Azureus, mozda mi je cak Azureus i malo bolji, mos limitirat i upload i download i tak si mos odredit ostatak veze za surfanje
|
Hvala, sad mi je malo jasniji ovaj torrent...
|
mislin da se na svakon bittorent klientu moze limitirat upload ali zajeb je u tome da koliki ti je upload da ce ti i download bit toliki a ko ne i manji
|
pa kvragu i sve ja brojo da su ovdje eksperti.
lorde nemrem ti oprostiti da nisi cuo za NetLimiter. samo slozi sve kak treba tj. ogranici upload na nekih 1-2 kb i sve bu sljakalo kak spada. tak ja uvjek delam. kad dodje DSL onda morti povisim ipak malo tu vrijednost. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Piše mi negdje da limitiranjem uploada smanjujem brzinu downloada. Ma snači ću se... |
Ja sam probao s BitTorrentom al mi skida 4kb/s tak da sad skidam sa Shareazom i ide mi zakon od vise izvora mi ide brzina i do 280kb/s
|
hm.. to je istina sve ovisi o klijentu (mislim da upload/download ratio). probaj sa Exeem-om DL-a on isto podrzava torrent linkove pa pogledaj ka ce sa njime ici. ima u sebi integriran traffic limiter.
|
Azureus i BitTornado su moji favoriti
|
dali neko zna neki torrent program za skidanje da se moze narediti da skida preko proxya (socks 4), koristim vodatelov satADSL i do sada sam samo jedanput uspio narediti BitLord da radi ali nikako da ga ponovno naredim
|
koristim bittornado. najbolji mi je. uspori surfanje, normalno ako ti skida sa 35-40kb a to je i max veza (kod ovog najslabijeg dsl-a). :beer:
|
AZureus
BitSpirit BitComet BitLORd bitTornado ABC eto tako otprilike... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:10. |