![]() |
Sli ne radi?
Problem je sljedeći:
nf4 DFI ploča, na njoj 2 Gainward 6600GT GS spojene s onim mostićem, nvidia 71.84 novi driveri.Pokrenem demo 3dmark 2005 i dobijem score samo 3200 bodova.U drverima ne vidim nigdje da se moze namjestati postavke za sli..Jel taj SLi uopće radi kod mene?? Gdje se to može vidjeti?? Svi savjeti dobrodošli..thx.. |
Re: Sli ne radi?
Citiraj:
Čak su to i opisali i nacrtali u manualu koji ti je na CD-u... |
il si uzeo dfi ultra d plocu koju prvo moras "modat" da bi radila kao sli d
e negdje sma procitao (mislim da je pcplay)da kad se maknu jumperi za voltazu na ramima za 4 v da se gubi garancija??:confused: mislim 2,9 je ok...al hm bez grancije???:rolleyes: |
Citiraj:
Kad premjestiš jumper do 4v. Garanciju možeš izgubiti samo na spaljenu memu:D :D :D |
vidi vraga nisam ni vidio đampere na ploči..
a još gledam bios i nigdi ne vidim nikakve SLI opcije..: hitthewa : roller : |
by the way - ko još čita manuale :D :D
to se čita kad ništ drugo ne upali... |
hahaha sram ih bilo ima ih sam mali milion:D nevide se uoce:D
2.9 sam se zeznuo mislio sam na 3.2:rolleyes: kaj sam ja danas pusio...ccc:beer: ps spaljena memorija kaj ej to?pa danas je na njih dozivotna garancija:D(ovo je bilo ironicki misljeno);) |
Citiraj:
|
ma na ultri al ih imas kupit na crno:D
nije ih bed nabavit...a svi su i isti...bla bla bla...a ljepota je to sto sa B2 olovkicom dobis ono kaj ti treba:) |
mc_fish a gdje si točno to kupio taj most i koliko te je koštao..baš me zanima jer imamo istu ploću..
|
nisam si ga kupio...al mi je onak prosao prek puta...
ma moras naletit na njega daj oglas u oglasniku...vecina kupuje nf4 sa mostom pa im netreba...bzvze... malo potrazi i nac ces...raspitaj se po newsima itd |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |