![]() |
Vent za hardcore OC
Pogledajte link i vidite vent za No.1 zračno hlađenje.
Upozorenje - nije za noise freekove. :D u pdf-u je LINK |
Pa vent ima promjer 23 cm... i > 2 kg...
|
Pa nemoraš baš biti noise freek da bi ti ovo smetalo 74 decibela ak sam dobro vidio,moja kosilica za travu je 92-3:gringo:
|
Ovo baš i nije za komp...
Mislim da je ovo za profesionalnu upotrebu :D |
Korisna stvarcica...za hladjenje nuklearnog reaktora.:D
|
2.3 kg???kaj se sarafi odma i na kuciste?:D i 73 db-a?!?!petarde su 120 bd-a pa nakon njih malo losije cijes...a ovo nakon 2-3 sata rada brijem da bi oglusio:smoke:
Citiraj:
|
Hmm, 24/48V i 96W potrošnje. Opako. Treba i napajanje za ovo čudo :D
|
Spojiš 2 molexa u seriju da dobiješ 24V :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Šta ih moram stavit 5 da netko shvati da se šalim |
Sranje. Rađe po ljeti maknem bočnu stranicu i zemem onaj ventilator, kućni za hlađenje, promjer cca. pol metra, i fino se onak nečujno vrti i ljepo puše....:rolleyes:
|
da, al imaju fakat dobru ponudu.
evo nesto sta bi se cak i moglo sasvim iskoristiti u nekom kompu http://www.ebmpapst.com/en/pdf/produkte/7212_n.pdf |
Imate u cool-PC.org 120mm deltu na 4000rpma. Reko je Isus da sprema terapiju za skya, treka i mene. :D
|
Citiraj:
ps ima neko nes protiv usiju? u starom kompu imam vulkanca 10+ kad sam ga nakon pol god upalio usi mi odpale:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
To bi mi se već onak lagano protivilo zakonima fizike. |
Citiraj:
|
ovaj vam sigurno nije onda dobar.....http://www.frozencpu.com/fan-88.html
da tog imaju ja bi ga kupio i stavio na proc.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
care moj onda si bilo ili pijan il drogiran:D Po ljeti ti to lijepo spusiti temperaturu sistema za 10 a proca za 15 stupnjeva. Provjereno. |
Onda sam nekaj krivo napravio marak mi nije jasno kaj mogu krivo napravit. Stavil sam vent i usmjerio ga drito na matičnu i odfrljio ga na max.
@ Lord - ti s voltažama budi tiho. Tko je išao mjerit napon na molexima dok je volmetar namješten na izmjeničnu osim tebe. :D |
Citiraj:
|
Evo sta ja sad imam
Delta TFB0912GHE 92*92*38 - 128 CFM U kombinaciji sa Thermalright-om SP-97 hladi bolje nego voda |
A cuje se ko slapovi ?
|
Zajdeno Nijagarini i Viktorijini Vodopadi :D :D :D
|
Citiraj:
Na kraju je ispalo da mi je uspio volt mod na Enermaxu, ali zbog moje brzopletosti u razmišljanju i skurio ga :D Ništa novo |
Citiraj:
|
Re: Vent za hardcore OC
Citiraj:
:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:34. |