![]() |
Video studio i DVD MovieFactory
Corelovi prgrami Video studio 12 i DVD MovieFactory 7 ne podržavaju AVI formate, iako im u ponudi piše da mogu otvarati AVI.
No kod sebe ih ne mogu otvoriti. Da li je to pravilo ili ipak nešto ne štima? |
Mislim da moras imati instalirane codece za avi i ostale formate, znaci, program sam po sebi ima podrsku ali nema integrirane codece.
Instaliraj k-lite codec pack pa onda probaj. |
Citiraj:
|
Ne pomaže ni k-lite codec pack. Ista stvar. A primjetio sam i još nešto. pomoću jednog programa (Aimersoft) ne dozvoljava mi konvertiranje u avi format (Xvid).
Javlja mi se ova poruka prilikom otvaranja |
A za cega ti trebaju ti programi? Mozda ima nekih boljih rjesenja koja ce ti raditi.
|
Citiraj:
Umjesto aimersofta koristim FormatFactory ili Xilisoft Video Converter po poterbi. Ali corel video studio mi je dosta dobar za izradu vlastitih videa. Jer Windows movie marker mi se nesviđa a nero ima isto tu opciju ali on kad izrađuje filmiće smanjuje izlaznu kvalitetu videa. Probao sam i s CyberLink PowerDirector ali mi isto radi loše izlazna videa. Ali pored svega ovoga zašto odjednom mi se to dešava bilo je sve OK i onda crash. Najradije bi sada radio reinstalaciju windowsa ali mi se neda ponovno instaliravati razne software |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:41. |