![]() |
Čime očistiti ekran od mobitela?
Pozdrav
Zanima me čime očistiti ekran od mobitela (Samsung S5230, dakle touchscreen) od masnoća. Za koji dan ću kupiti zaštitu foliju pa da ga lijepo očistim prije nego što je zalijepim (a da pri tome ne oštetim ekran) Hvala |
Krpa od nekog mekog materijala,naravno suha,moze i krpica za cistiti naocale.
|
http://www.xerapol.com/
Navodno je odlična i za zaslone od mobitela,ukoliko su ogrebani. Mi smo neki-dan riješili jednog golfa 4 :D u DIY maniri,farovi su stvarno progledali,ali ribačina je trajala dobrih sat vremena,uz pivice vrijeme brzo prođe.:D Morati ću i sebi ispolirati. Ako potrebuješ samo čišćenje,jedna krpica od naočala ili sličnog materijala koja ne ostavlja muce ili packe u kombinaciji sa alkoholom iz ljekarne će odlično odraditi posao i sve odmastiti. Ako su i ogrebotine u igri,prvo alkohol za odmastiti i odstraniti prljavštinu,onda ribanac zaslona.:beer: |
A gdje ces kupiti zastitnu foliju.
|
Hvala ljudi
@Player: ima u trgovinama koje prodaju mobitele, ova trgovina je nekakvo ovlašteno prodajno mjesto za Tele2, Vip i T-mobile |
Citiraj:
|
Ima,baumax čini mi se oko 60kn.
|
Citiraj:
|
E hvala, sad sam malo proguglao, kolko vidim cijena mu je nešto manja od 100kn. Trebala bi onda biti dobra.
|
Arf za staklo i sterilna gaza kojoj ne otpadaju dlacice. Meni sasvim solidno briše i jeftino.
|
dah i jelenja kozica... ako se nema nista drugo pri ruci...
a meni osobno bude dobra kombinacija, dah + maramica mirisna za nos, za onako nabrzinu uljuditi mob je cist ok.... |
zna li itko kako rastaviti w880 i ocistiti onu smrdljivu prasinu ispod ekrana :(
koji je alat potreban? |
|
Citiraj:
|
Hrak pljuv i rukavom =) salim se malo ja glancam krpicom za naocale =)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:13. |