![]() |
razlika u LCD-ima
poštovani forume, imam jedno pitanje u vezi sa zamjenskim lcd-ima za laptope.
Imam acera kojeg sam kupio tu na forumu sa neispravnim lcd-om (inverter i flat su ispravni) e sad me zanima mogu li ja ovdje pripasat bilo koji 15' monitor ili baš moram gledati prema PN. za sada sam vidio da mi na mog acera paše i model sa nx6120, na forumu vidim da se prodaje i 15' sa toshibe ali veće rezolucije.. Hoću li na taj monitor moći ja spojiti moj flat kabel inverter ili iskoristiti postojeći flat sa monitorom, koje su razlike i slično.... Nažalost nemam mnogo iskustava sa lcd na laptopima pa bolje da pitam |
ako su isti konektori radit će, sad neznam dali će raditi i na većoj rezoluciji od 1024x768
|
Dakle kupim lcd sa drugog lapa sa flat kabelom i inverterom i ako su konektori isti primjerice kao moj sa 20pinova u jednom redu onda će mi raditi?
|
Dakle samo da kažem ne paše!!! Sfurio sam si LCD i upravo balansiram između bjesa i tuge ekichu nemoj me kontaktirat neko vrijeme
|
samo spoji raditi ce
|
Pa e si lud spojio sam i spalio si ekran!!!
|
lol
pa šta se izderavaš na ljude, nisu ti bezveze rekli valjda su imali iskustva s tim prije, sumnjam da ti je itko napamet govorio možda si ti nešto krivo napravio |
Citiraj:
|
Citiraj:
ps. o tim stvarima znam puno više nego si ti možeš zamisliti! :chears: |
e sory nisam vidio poruku da si skurio ekran ali znam kod moga frenda na aceru aspire ja mislim 3025 da je on promijenio 4 ekrana i svi su radili
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:09. |