![]() |
Flash bez slike?
Evo pošto se spremam fleshati svoju dragu 9700 a bojim se sa mi jedan bios ne sjebe nešto(fleshao sam je prije ali s drugim biosima) zanima me kako napraviti onu disketu da automatski flesha,da ne moram ništa stisnuti?Negdje sam to pročitao a ne da mi se sada googlati:)
|
Ja neznam na kaj misliš, ali jesam ti sad stavio bubu u uho? jel da? :beer:
Dobiješ za 15 min biose! |
Citiraj:
Evo stigli su biosi,još samo da netko na ovo odgovori pa se bacam na posao!Hvala:beer: |
Citiraj:
Ako ti zacrni flasni na sljepo natrag i bog... Ja uvijek sejvam stari BIOS kao orginal.bin tak da ne moram dumat o imenu. |
Nisam ja mogao čekati odgovor:D pa sam fleshao.Stavio sam 9700PRO2 bios i dobio točno 20MHz na memoriji,kao što si rekao.Onaj 9700PRO bios sam imao,one mufu sam prije isprobao,s njima je katastrofa a onaj hynix možda sutra probam.
Hvala:beer: Idem sad editirati sig:D |
Daj nemoj zezati! Joj, da nisam sada tako umoran išao bi flashati! Ali zato ujutro:D :D :D
znači sada ti mema radi na 330? nije loše! Cekaj jel ti imaš Hynix 3.6! Ako imaš ja ču biti jako happy:D e još jedno, koliki je max koji si postigao sa GPU-em? moj je 412 MHz- ko 9800XT |
Citiraj:
A GPU mi je žalost,340max :( Oš se mjenjati?:D |
ne, moja ja je hynix 3.6! Šteta što ti GPU ne ide više! pa možda bi se čak i mjenjao......NOT :D :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:00. |